Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Áčko prožilo zlý den, prohrálo s Jezernicí i v Buku

1. 11. 2014

KS I. třídy - 5. kolo: Dopolední zápas měl být pro áčko možností, jak urvat další klíčové body do tabulky. Bohužel v Jezernici to zkrátka nešlo. Po čtyřhrách to bylo 1:1, o to spíše velká škoda, že Jarek st. s Milanem smolně svou pětisetovou bitvu prohráli. Vůbec se nevedlo Zdeňkovi, který prohrál všechna svá čtyři střetnutí. Utkání se táhla, ale klíčové body připadly vždy domácím. S narůstajícím skóre bylo zřejmé, že úspěch se nejspíš už nedostaví. Prohra 10:5 byla možná krutá, ale z hlediska výkonu domácích hráčů zasloužená.

Sokol Jezernice "A" - TJ Sokol Tovačov "A"10:5 (38:36)
Body: Gorecki 3,5 (4,5), Rytíř 3 (3,5), L. Venclů 2,5 (3,5), Raška 1 (3,5) - Pazdera st. 2 (3,5), Otáhal 1,5 (3,5), Horák 1 (3,5), Palčík 0,5 (4,5). 

KS I. třídy - 6. kolo: Završením sobotního dne bylo prestižní měření sil s Bukem. Domácí povolali do boje i svou letní posilu Radima Lechnera, který v dopoledním utkání dostal volno. Po čtyřhrách ještě byla naděje na možnost dobrého výsledku, kdy po dopoledním neúspěchu úspěšně složili reparát Jarek st. s Milanem. Ve dvouhrách se naši nedokázali chytit. Jako zlomová se ukázala prohra Jarka st. s Martinem Hrubým. Náš hráč vedl 2:0 na sety a ve třetím měl mečbol(y), bohužel několik prohraných výměn a série několika prasátek zapříčinila výsledný zvrat a prohru. V závěru utkání se začal restartovat Zdeněk, který nebyl spokojený se svým Destem, a proto otočil raketu (na ten lepší a kvalitnější potah v podobě Tenergy) a hned to šlo lépe. S Vaškem Dorazilem sice koncovku 3:2 prohrál, ale vše si vynahradil proti Martinovi, kterého porazil po výborném výkonu 3:1. Bohužel další body na naše konto už nepřibyly. Prohra 10:2 byla rázem krutou skutečností. Když nic, tak jsme kvalitně poseděli a dobře se i najedli. U nás repete!

Sokol Buk "A" - TJ Sokol Tovačov "A" 10:2 (32:15)
Body: Koutný 3,5 (3,5), Lechner 2,5 (2,5), Dorazil 2 (2,5), Hrubý 2 (3,5) - Palčík 1 (3,5), Pazdera st. 0,5 (2,5), Horák 0,5 (3,5), Otáhal nebodoval (2,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko nadále úspěšné. Porazilo Kolšov a remizovalo s Jeseníkem

18. 10. 2014

KS I. třídy - 3. kolo: Dopolední zápas nabídl hodně dramatickou podívanou. Našim se zpočátku moc tedy nevedlo. Po čtyřhrách 1:1 a po dalších dvouhrách byli hosté na koni - vedli dokonce už 3:6!

Potom však naši příkladně zabrali, série šesti výher v řadě rázem otočila zápas. Bohužel naši nedokázali utnout snahu soupeře a muselo se rozhodnout až v posledním zápase za stavu 9:8. Jarek starší úlohu zvládl a bojovného Oláha porazil 3:1, čímž stvrdil velmi cenné vítězství.  

TJ Sokol Tovačov "A" - Sokol Kolšov 10:8 (38:36)
Body: Pazdera st. 3,5, Horák 2,5,Otáhal 2, Palčík 2 - Směšný 3,5, Švesták 2, Otáh 1,5, Honnemann 1. 

KS I. třídy - 4. kolo: Střetnutí s Jeseníkem bylo velkým otazníkem, neboť šance na případný úspěch se odvíjely s účastí a neúčastí Matějíčka. Ten nakonec hostům k dispozici nebyl, což nám hrálo do karet.

Duel byl náročný pro obě strany. Jeseník se ujal vedení 3:6 i díky několika zdařilým koncovkám, a dokonce ještě 6:9. Závěr nám ale vyšel. Vlastík, Milan i Jarek po svých výhrách nakonec urvali cennou remízu. Zaplaťpánbůh.

TJ Sokol Tovačov "A" - Exiteria KST Jeseník C 9:9 (40:35)
Body: Horák a Pazdera st. po 2,5, Palčík a Otáhal po 2 - Šimek a Janoušek po 3, Kunc a Fňukal po 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko vstoupilo do sezony úspěšně, urvalo pět bodů

4. 10. 2014

KS I. třídy - 1. kolo: První duel sezony je vždy stěžejní. Do Tovačova dorazil nováček soutěže, tým Albrechtic. Soupeř byl velkou neznámou, snad jen s výjimkou Vyviala, který znovu ukázal neskutečnou jistotu a chytrost při hře s materiálem.

Po čtyřhrách to bylo 1:1. Klíčový bod zajistili Zdeněk s Vlastíkem. Právě druhý jmenovaný se ukázal ve vynikajícím světle, když dokázal navíc vybojovat tři výhry z dvouher. Blízko k nim měli i Milan s Jarkem starším, kteří měli doslova na lopatě hvězdného Vyviala. Milan vedl ve třetím či ve čtvrtém 6:1 a nakonec prohrál. Jarkem starší měl ve třetí sadě několik mečbolů a nakonec i on v pátém prohrál.

Moc se nevedlo Zdeňkovi, který se nedokázal dostat do rytmu hry. Našim chybělo kousek pomyslného štěstí, a tak výsledná remíza byla brána jako úspěch. 

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Město Albrechtice 9:9 (35:35)
Body: Otáhal 3,5, Horák 2, Pazdera st. 2, Palčík 1,5 - Vyvial 4,5, Sopčák 2,5, Muroň 2, Adamec a Santarius nebodovali.

KS I. třídy - 2. kolo: Střetnutí s Krnovem se dalo označit jako klíčové. Případný tříbodový zisk by byl vítanou odměnou. Byla spíše otázka, v jaké sestavě sok dorazí. Účast Štěpánka s Galetkou hovořila za vše.

Byla škoda, že se hned v úvodu nepodařilo urvat obě čtyřhry. Milan s Jarkem starším neměli k úspěchu daleko, bohužel bod jako Zdeněk s Vlastíkem nezajistili.

Hosty táhl jistý Štěpánek, který nepoznal hořkost porážky. Soupeři byla na škodu zdravotní indispozice Galetky, který by byl zajisté daleko těžším protivníkem. Ale na to se už po čase nikdo ptát nebude. Výsledek je výsledek. Z našich dobře zahrál Milan, autor tří bodů. Vcelku se našim dařilo zvládat pětisetové boje, což bylo klíčem k vítězství. Výsledný zisk tří bodů byl zaslouženou odměnou za dobře odvedenou i odehranou práci.

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Krnov 10:7 (37:29)
Body: Horák 3, Palčík a Otáhal 2,5, Pazdera st. 2 (3,5) - Štěpánek 4,5, Kozák 1,5 (3,5), Zboraj 1, Galetka nebodoval. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Přátelský zápas s Bukem proti Rakovu

25. 9. 2014

Ve čtvrtek naše áčko zavítalo do Buku k přátelskému střetnutí. S místním oddílem totiž spojilo své síly (Buk měl totiž k dispozici jen dva hráče) proti už diviznímu týmu Rakovu. Ten dorazil ve svém pravděpodobně nejsilnějším složení.

Už samotné čtyřhry nastínily, že k vidění bude opravdu kvalitní zápas. Milan s Vlastíkem dlouho trápili Béďu Šubu s Milanem Burdou, ale nakonec podlehli ve vyrovnaném pátém setu. Domácí dvojice Martin Hrubý s Pavlem Koutným duel nad Vojtou Šubou ml. a Josefem Cigánkem urvali po čtyřech setech.

Martin si při čtyřhře pochroumal kotník a do dalších dvouher už nechtěl riskovat, a tak museli za něj zastoupit Tovačovští. V úvodní sérii Milan podlehl Béďovi, v pěti setech Vlastík smolně Milanu Burdovi. Druhý bod pro Buk/Tovačov zajistil Jarek Pazdera starší výhrou nad bojovným Vojtou, uspěl i Pavel nad Pepou Cigánkem - 3:3.

Krůček od cenného skalpu byl dlouho výborně hrající Vlastík, který měl, a to doslova, na lopatě Béďu. Koncovky ale neustál a nakonec prohrál 1:3. Stejně tak neuspěl ani Jarek st. v souboji s Milanem Burdou a padl i Pavel, který neuspěl s Vojtou. Čtvrtý bod zajistil až Milan výhrou nad Pepou Cigánkem - 4:6.

Jarek st. prohrál souboj střelby a bloku s Béďou, byť poměrně vyrovnaný. Pavlovi se podařilo udolat v pěti setech Milana Burdu. Tovačovský Milan neuspěl proti Vojtovi, ale Vlastík vzápětí zdolal 3:2 Pepu Cigánka - 6:8.

Pavel prohrál ke své nespokojenosti pětisetový mač s Béďou. Ze souboje Milanů vzešel jako vítěz ten tovačovský. Prohra Vlastíka s Vojtou už určila jako vítěze hosty. Do posledního duelu tak mohl nastoupit Jarek mladší, jemuž přepustil své místo jeho otec. Proti Pepovi Cigánkovi zahrál velmi dobře a v ofenzivním klání si vybojoval velmi cenný set.

Suma sumárum, přátelský duel splnil vše podstatné, k vidění byly pohledné zápasy plné mnohdy dlouhých kontravýměn. Všichni aktéři se shodli, že to bylo lepší než obyčejný trénink. Díky všem. - Zápis z utkání

TJ Sokol Buk A/TJ Sokol Tovačov A - SK Rakov A 7:11 (34:41)
Body: Koutný 2,5, Horák 2, Pazdera st. 1 (3), Otáhal 1, M. Hrubý 0,5 (0,5), Pazdera ml. nebodoval (1) - B. Šuba 4,5, V. Šuba 3, Burda 2,5, Cigánek 1. 

 

VIDEO Z UTKÁNÍ

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Přátelský zápas: Přerov A - Tovačov A 13:5

29. 8. 2014

Přesně po týdnu jsme znovu poměřili své síly s Přerovem. Tentokrát jsme zavítali do herny soupeře. Duel znovu přinesl pohledný a dramatický průběh. Bohužel pro nás koncovky nám vůbec nevycházely, a proto také průběh byl takový, jaký byl. Výsledná prohra 13:5 byla možná až příliš krutá. Nutno však říct, že Přerov byl lepší a vyhrál zaslouženě. Děkujeme Lukáši Valašíkovi za vstřícnost při jednání o zápasech a všem zúčastněným hráčům za možnost si zahrát opravdu výborný pinec. :) Zápis z utkání.

 

SK Přerov A - TJ Sokol Tovačov A 13:5 (42:26)

Body: Bluma ml. 4,5, Valašík 4, Šoc 3,5, Bereza 1 - Horák 2, Otáhal 1,5, Pazdera st. 1, Pazdera ml. 0,5.

VIDEO Z UTKÁNÍ

 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Přátelský zápas: Tovačov A - Přerov A 8:10

24. 8. 2014

Aktuálně probíhající přípravu na novou sezonu jsme si zpestřili v pátek 22. srpna přátelským zápasem s Přerovem. V konfrontaci, která přinesla dramatický vývoj plný hezkých výměn, byl nakonec úspěšnější favorit z Přerova. Za zmínku však stojí to, že jsme dokázali se soupeřem držet krok, v úvodu utkání jsme dokonce vedli 3:0. Náš tým byl posílen o Martina Hrubého z Buku, který svými výsledky potvrdil, že v Tovačově se mu daří. Zápasu by možná lépe slušela remíza, ale nakonec to nevyšlo. Zápis z utkání.

O to spíš máme do odvety zvýšenou motivaci. :)
 

TJ Sokol Tovačov A - SK Přerov A 8:10 (32:36)

Body: Horák 2,5, Pazdera st. 2,5, Hrubý 2,5, Pazdera ml. 0,5 - Valašík 4, Mergenthal 3, Chromec 2, Vysloužil 1.

VIDEA Z UTKÁNÍ 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Fotografie: Přátelské zápasy | Komentářů: 0

BRAVO! Áčko porazilo Kolšov a remizovalo s Bludovem. Zajistilo si záchranu v soutěži!

23. 3. 2014

KS I. třídy - 21. a 22. kolo: Drama až do samotného konce. Tak lze charakterizovat průběh závěrečného dění v Krajské soutěži. Hráči Tovačova měli před sebou těžký úkol, a to bezpodmínečně jednou zvítězit. Navíc museli spoléhat i na to, že jejich hlavní konkurent z Bruntálu neuspěje v Hranicích a v Rakově.

Těžko se dal předvídat průběh, natož výsledky soupeřů resp. soupeře. Tovačovští odstartovali střetnutí s Kolšovem slušně, vyhráli obě pětisetové čtyřhry. Po osmém utkání to bylo už nerozhodně 4:4. Rozhodnutí přišlo v závěrečné pasáží zápasů, která byla nasmírně vyrovnaná. Naši mohli rozhodnout o svém triumfu dříve, ale stalo se tak až v rámci poslední dvouhry.

Po vydatném obědě v Restauraci U tří králů, kde si Zdeněk dle očekávání dal svou oblíbenou nivu, jsme se znovu přesunuli do haly. Na hlavním sále se už vše dolaďovalo na večerní Maškarní ples (zaplaťpánbůh, že nám to nyní nekomplikovali s předsálím).

Duel s Bludovem byl nesmírně vyrovnaný až do samotného konce. Jistotu neprohry měl na raketě už Zdeněk, ale pětiseťák s Blaťákem nakonec prohrál. Remízu nakonec uhrál v poslední zápase dne a de facto i sezony Jarek starší, který přehrál Strašila 3:0.

Posléze se už v Esco baru čekalo na výsledky. Stis však dlouho zůstával němý a tajuplný. Všichni jsme byli v nervy drásajícím napětí. Až večer, kdy jsme se rozešli, přišlo rozuzlení. Týmy Hranic i Rakova se totiž nenechaly Bruntálem zlomit a Tovačov tak může slavit záchranu v soutěži! Pár minut po zveřejnění výsledků už se žhavily mobilní telefony. Jarek starší psal Milanovi, ten mu mezitím napsal taky, Vlastíkův text sms byl výstižný "Paráda!". Pouze Zdeněk jakoby zcela vypadl z dění. Víš o tom Zdeno?

Ikona klubu Vojtěch se dokonce druhý den ráno přiznal, že vůbec nemohl spát a stále přemýšlel jestli nemohlo dojít k nějakým nečekaným výsledkům. Vzhledem k tomu, že neměl už večer přístup k internetu, nemohl vědět, že to nakonec dobře dopadlo.

MISE ZÁCHRANY SPLNĚNA!

TJ Sokol Tovačov "A" - Sokol Kolšov "A" 10:8 (39:35)
Body: Pazdera st. 3,5, Palčík 2,5, Horák 2,5, Otáhal 1,5 - Jarmar 2, Oláh 2, Švesták 2, Švéda 2.

TJ Sokol Tovačov "A" - Sokol Bludov "A" 9:9 (40:33)
Body: Pazdera st. 3, Palčík 2,5, Horák 2 (4), Otáhal 1,5 (3,5), Ginter 0 (1,5) - V. Blaťák 3,5, Brokeš 3, Jelínek 2,5, Strašil 0.

tabulka_kraj_konecna.jpg

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčku se nevedlo, na půdě favoritů neuhrálo ani bod

23. 11. 2013

KS I. třídy - 7. a 8. kolo: Smůla. Výlet na sever skončil neúspěchem. Áčko bez Jarka staršího, ale s Martinem bojovalo na stolech v Šumperku i v Jeseníku marně. Neuhráli ani jeden zápas, byť k tomu vůbec mnohdy neměli daleko.

Pramet Šumperk "B" - TJ Sokol Tovačov "A" 10:0 (30:12)
Body: Píša 2,5, Malý 2,5, Šubčík 2,5, Luňáček 2,5.

Omya Jeseník D - TJ Sokol Tovačov "A" 10:0 (30:11)
Body: Fňukal 2,5, Kunc 2,5, Senohrábek 2, Šimek 1,5, Janoušek 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Skvěle! Áčko doma smetlo Hranice a zlomilo i silný Rakov

9. 11. 2013

KS I. třídy - 5. a 6. kolo: Konečně to vyšlo! Áčko v sobotním dvojzápase excelovalo. Nejprve si poradilo s Hranicemi 10:1 a odpoledne porazilo i Rakov v jeho nejsilnější sestavě 10:8. Konfrontace byla napínavou až do samotného závěru. Hosty táhl za úspěchem Béďa Šuba, který byl stoprocentně úspěšný. Zvládl i koncovku pátého setu s naší domácí jedničkou Jarkem starším, byť prohrával. Veledůležitý bod zajistil našim Vlastík, který otočil nepříznivý stav s střelcem Milanem Burdou. Výborný zápas odehráli také tříbodový Zdeněk a dvoubodový Milan.

TJ Sokol Tovačov "A" - Sigma Hranice "A" 10:1 (30:9)
Body: Pazdera st. 3,5 (3,5), Otáhal 2,5 (2,5), Palčík 2,5 (2,5), Horák 1,5 (2,5),  - V. Šuba ml. 1 (3,5).

TJ Sokol Tovačov "A" - SK Rakov "A" 10:8 (36:34)
Body: Pazdera st. 3,5, Palčík 3, Horák 2,5, Otáhal 1 - B. Šuba 4,5, Ludka st. 2, Vykopal 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko dohrávalo v Krnově, body nepřivezlo

31. 10. 2013

KS I. třídy - 4. kolo: V dohrávce 4. kola vyrazilo áčko do Krnova. Do sestavy se vrátil Jarek starší, který dva zápasy ze tří vyhrál, ale v konečném zúčtování to na úspěch nestačilo. Dvěma body se blýskl Milan a jeden si připsal i Zdeněk. Pro naše hráče to byl hratelný soupeř, bohužel štěstí nebylo nakloněno.

TJ Krnov "A" - TJ Sokol Tovačov "A" 10:5 (36:24)
Body: Štěpánek 4,5, Vyvial 3,5 (3,5), Vyhňák 1,5 (3,5), Bláha 0,5 (0,5) - Pazdera st. 2 (3,5), Horák 2 (4,5), Palčík 1 (3,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »