Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko si doma poradilo s Lipníkem

27. 9. 2015

OS I. třídy - 2. kolo: Domácí premiéra v nové sezoně nám vyšla, byť to zpočátku vypadlo všelijak. Indisponovaný Mira nakonec nenastoupil, takže citelné oslabení. Do hry tak musel Jarda, který si měl zahrát max. v závěru, kdy o nic už nepůjde.

Obě čtyřhry jsme zvládli, což pro další vývoj bylo klíčové. Mohli jsme se opřít o jistý výkon Radka, stoprocentní úspěšnost měl i Pepa, který dle svých slov potřebuje potrénovat. Pavel udolal po pětisetové bitvě boji Karla Záboje. Vyrovnaně s ním hrál i Jarda, ale ten v koncovce rozhodující sady selhal. Uspěl až v další bitvě, tentokrát s Vaškem Venclíkem, kterého pokořil v pátém rozhodujícím setu. Na našem vítězství už nic nezměnila ani předchozí prohra Pavla s náhradníkem Lukášem Grygarem.

„Když jsem viděl, jak jsme jasně prohráli úvodní sety čtyřher, tak jsem cítil, že budeme mít problémy. Obě naše dvojice nakonec nepříznivý stav otočily a rázem to bylo příjemnější. Výborně hrál hlavně Radek, svůj standard si splnil i Pepa, kterému ale trošku chybí trénink. Výhra se splnila, a to je důležité," řekl po utkání Vojtěch Zona, naše klubová ikona.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Lipník "A" 12:6 (41:30)
Body: Zavřel ml. a R. Hrubý po 4,5, Pazdera ml. a Macháček po 1,5 - Pešan 2, Grygar (1), Záboj, Kopřiva (3,5) a Venclík po 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář