Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko doma podlehlo druhému Rakovu, uhrálo aspoň lepší skóre

13. 1. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 12. kolo:

Céčko přivítalo doma jednoho z hlavních adeptů na postup do vyšší soutěže tým Rakova. Naše ambice zákonitě nemohli být nikterak nadnesené. Soupeře jsme hlavně chtěli potrápit, což se aspoň v některých dvouhrách podařilo.

Konfrontaci jsme zahájili tristně, prohráli jsme obě čtyřhry. Ani první série dvouher změnu nepřinesla. Jura Frehar nestačil na mladého střelce Jana Ludku. Mira nečekaně v pěti setech prohrál se Zdeňkem Zamazalem. Jarek podlehl 0:3 Miroslavu Dornicovi a Luboš neměl štěstí s hostující jedničkou Jaroslavem Ludkou, se kterým prohrál až v posledních míčkách každého setu. Skóre bylo jasně hovořící - 0:6.

První bod zařídil Mira, jemuž zůstal na raketě pomyslný skalp Jana Ludky. Spoluhráči však na jeho bod navázat nedokázali. Jarek prohrál dobře rozehraný duel se Zdeňkem Zamazalem, Jura nestačil na Jaroslava Ludku a Luboš prohrál s Dornicou - 1:9.

Hrozivý stav korigoval Jarek, jenž porazil 3:0 Jana Ludku. Luboš se smůly nezbavil ani v duelu se Zamazalem, se kterým prohrál v koncovkách setů. Jura nestačil na Dornicu a nevedlo se ani Mirovi, jehož úsilí zlomil po čtyřech setech Jaroslav Ludka - 2:12.

Závěrečná série dvouher se hrála jen z poloviny. Jan Ludka a Miroslav Dornica svá utkání skrečovali, čímž jsme alespoň získali dva body zdarma. V hraných zápasech se rozehrál Jura, který svedl se Zamazalem pětisetové drama, to však bohužel k výhře usměrnit nedokázal. Podstatně lépe se vedlo Jarkovi. Tomu se podařilo po pohledném souboji i s potřebnou trochou štěstí zdolat v pěti setech jedničku hostů Jaroslava Ludku. Duel 12. kola se tak uzavřel výsledkem 5:13.

Tovačov C - Rakov B 5:13
Body: Pazdera ml. 2 (4,5), Vojtašek 1 (3,5) + wo, Lexmann 0 (3,5) + wo, Frehar 0 (4,5).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář