Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko dostalo výprask i od Dolního Újezdu

2. 11. 2015

OS II. třídy - 7. kolo: Domácí zápas proti Dolnímu Újezdu byl specifický v několika faktorech. I vzhledem k nebývale velké absenci hráčů (pro nemoc chyběli Marek s Jurou, Luboš byl pracovně mimo) jsme byli rádi, že jsme mohli konečně využít služeb Davida Smolky, který se aktivnímu hraní vrátil k naší radosti po dlouhých 12 letech! Nutno říct, že hrál výborně a potvrdil, že s ním můžeme počítat.

Samotný duel nám ale příliš radosti nedopřál. Honza prohrál dva pětisetové zápasy, David jeden, z toho několik prodloužení. Škoda zejména jeho prohry s Liborem Vilišem, kdy vedl 2:0 na sety a ještě v tom pátém. Jednou v koncovce selhal i Jarda, který v páté sadě vedl 8:4 nad velmi dobře hrajícím Holíkem, ale přesto zápas ještě stihl prohrát.

„David stejně jako Honza neměl štěstí v koncovkách a oba prohráli smolně své jinak herně vyrovnané zápasy. Je to škoda, v klíčových chvílích jsme nedokázali dát rozhodující direkt. Soupeř hrál výborně a zaslouženě zvítězil," řekl ke střetnutí jediný bodující v zápase Jarda.

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Dolní Újezd "B" 3:15 (22:49)
Body: Pazdera ml. 3, Malec, D. Smolka a Ligurský nebodovali - Holík 4,5, L. Viliš, V. Procházka a Suchý st. po 3,5.