Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko na úvod sezony remizovalo s Kojetínem

21. 9. 2015

OS II. třídy - 1. kolo: Posezonní pauza uplynula jako voda a klidné tréninkové mače vystřídala už první ostrá bitva o mistrovské body. Do utkání jsme šli s jasným cílem, a to neprohrát, což se nakonec i podařilo.

Ale všechno popořádku. Pro další vývoj utkání byla důležitá alespoň jedna vyhraná čtyřhra, což Jarek s Markem proti Horákovi s Gambou zvládli. Jura s Lubošem proti Malému s Frühbauererem bojovali, ale nezvládli koncovku a prohráli 3:1.

I po první sérii dvouher zůstal stav nerozhodný. Marek přehrál 3:0 Frühbauerera, ale Jura selhal s Gambou a Jarek nestačil na Malého, uspěl alespoň Luboš v pěti setech nad materialistou Horákem.

Ze druhé série vybojoval bod jen Jarek výhrou nad Gambou. Jura, Marek i Luboš své duely prohráli. Skóre bylo rázem 4:6 pro hosty. I po další sérii jsme byli ve ztrátě, bodovali jen Jarek a Luboš.

Definitivní rozuzlení napínavého utkání přinesla poslední série dvouher. Luboš zdolal Frühbauerera, Marek v pětisetové bitvě Gambu, jen Jura znovu nenašel cestu k úspěchu a hosté tak měli jistotu neprohry. Těžký úkol připadl na Jarka, který musel v posledním zápase porazit Horáka, aby utkání skončilo alespoň remízou. Po šťastné koncovce prvního setu nakonec zvládl i následující dvě sady a završil tak stav na konečných 9:9.

„Utkání jsme mohli vyhrát, ale také i prohrát. Vzhledem k bodové absenci Jury a průběhu utkání můžeme být s výsledným ziskem dvou bodů spokojeni,” zhodnotil duel Jaroslav Pazdera ml., kapitán týmu.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Kojetín "C" 9:9 (32:34)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3, M. Smolka 2,5, Frehar nebodoval - Malý 4,5, Z. Horák 2, Frühbauer 1,5, Gamba 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář