Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko nenachází cestu k úspěchům a vyhlásilo stav ohrožení

30. 11. 2015

11. kolo: Hustopeče nad Bečvou A - Tovačov C 14:4, body: Jos. Pavlištík a Kocián 4,5, A. Pavlištík a Kozelský po 2,5 - Pazdera ml. a Lexmann 2, M. Smolka a Frehar nebodovali.

Prohra v Hustopečích víceméně zasloužená, ale výsledek mohl být kosmeticky lepší. Soupeř na nás vyrukoval jako tradičně v plné palbě i elitním s elitním Pepou Pavlištíkem. Neměli jsme štěstí v koncovkách. Mara prohrál dvě utkání 2:3, já jedno. Klíčové balony chyběly i Lubošovi, ale i Jurovi, který se herně viditelně trápil. O osudu vyrovnaných setů rozhodovaly hlavně prasátka, kterých nám domácí dali požehnaně.

10. kolo: Tovačov C - Loučka A 3:15, body: Pazdera ml. 2 (3,5), 1x w.o., Malec (1,5), M. Smolka (3,5), Frehar (4), D. Smolka (4,5) nebodovali - Jar. Macháč 4,5, Kubica 3,5 (3,5), D. Kuruc a Pavlík po 3,5.

Bojovali jsme jako eskymáčtí psi, ale nevyšlo to. Na soupeře jsme herně neměli, ale výsledek mohl být o něco příznivější. Čtyři prohrané pětiseťáky mrzí (1 čtyřhra Honza + David, sám David dva smolně prohrané duely, já jeden /ale ten pátej set byl jasnej, nešlo ho zvrátit/ Ale výborně jsme si zahráli, konečně mančaft bez materiálu. Gratulace soupeři k výhře.

9. kolo: Hranice C - Tovačov C 11:7, body: Kořínek 4, Březík 3,5, Vitoul 2,5, Šuba st. 1 - Malec 2,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 2, Ligurský nebodoval.

Bohužel oslabeni o dva hráče základu, absence i prvního náhradníka = komplikace. Bohužel se ukázalo, že to prostě nepůjde. Po čtyřhrách 1:1, pak rázem 7:2 pro domácí, ještě jsme snížili na 8:6, ale pak jsme zhasli jako svíce. Na plichtu to bohužel nebylo. Osobně jsem hrál 2 zápasy jako ponocný, a to se odrazí na výsledku. Musím pochválit ze strany soupeře Lukáše Kořínka, který podal vynikající výkon.

8. kolo: Tovačov C - Lipník B 10:8, body: M. Smolka 3,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 2 (2,5), Malec 2 (4), Frehar nebodoval - Koval 2,5, Hubáček a Mainuš 2, Kotlán st. 1,5.

Jednodušše řečeno - výhra s odřenýma ušima. Výborně zahrál Marek Smolka. Skvěle nám vyšel tah s nasazením Luboše, který obě svá utkání vyhrál. Honza standard, škoda těch dvou prohraných pětiseťáků. Já si odehrál svůj průměr, tentokrát už všechno se sendvičem na bekhendu. Poslední zápas jsem projel jako naprostý žebrák, místo abych ve druhém setu zúročil své vedení 9:5 na stav 2:0, tak si zkusím jeden forhend (samozřejmě mimo stůl) poloblok do sítě, dva kanty a prohraju 9. Další dva sety bylo už naprosté pasivní fiasko. Zaplaťpánbůh, že výhra už byla jistá. Ještěže mám tak dobré spoluhráče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář