Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko posedmé v sezoně prohrálo 8:10, nyní s Újezdem C

23. 2. 2015

OS II. třídy - 20. kolo: Po dvou zpackaných utkáních, které jsme shodně prohráli tím nejtěsnějším výsledkem 10:8, jsme chtěli ukončit půst a konečně zvítězit. Hosté dle očekávání dorazili v silné sestavě a bylo jasné, že nás nečeká lehký duel. Po čtyřhrách byl stav 1:1, což ještě bylo dobré. Bohužel ve dvouhrách jsme vůbec nebyli produktivní, a to samozřejmě hrálo do karet soupeři.

Dolní Újezd táhl za úspěchem Vašek Procházka, na kterého jsme nikdo nenalezli potřebnou ubraň. Jeho forhend byl ten den prakticky neomylný. Navíc mu dobře sekundoval zkušený Libor Viliš. Toho dokázal porazit jen Jarek, jemuž se podařilo ve zbylých svých třech zápasech neztratit ani set. To však celkově bylo k ničemu, neboť kromě standardu Honzy zbylá část týmu bohužel zůstala výsledkem za očekáváním. Mrzí hlavně prohra jinak bojujícího Jury s Pavlem Andělem, jehož měl na lopatě. Utkání by spíše slušela plichta, ale bohužel znovu nám chyběl v závěru větší kousek toho potřebného štěstí.

Potřetí v řadě jsme podlehli soupeři 10:8, což jsou zákonitě další ztracené body. Nyní nás čeká těžký program, kdy vyzveme postupně elitu soutěže, a to Přerov, Hustopeče a Hranice. 

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Dolní Újezd "C" 8:10 (29:36)
Body: Pazdera ml. 3, Malec 2, Lexmann a Frehar po 1,5 - V. Procházka 4,5, Viliš 3, Anděl 2,5, M. Procházka nebodoval.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář