Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko se v Oseku zapotilo, v závěru nakonec vybojovalo výhru

26. 9. 2015

OS II. třídy - 2. kolo: Tak máme za sebou další těžké utkání. Tentokrát na půdě nováčka z Oseka. Do sestavy se vrátil po zahraniční dovolené Honza, absentujícího Marka nahradil náš talisman Lojza, takže o odlehčenou atmosféru bylo postaráno. laugh

V duelu jsme zpočátku vedli, ale brzy se skóre srovnalo a dokonce jsme prohrávali 8:7. Naštěstí díky zvládnutému závěru, kdy jsme vyhráli poslední tři střetnutí, jsme završili tříbodový vítězný triumf. Finální desátý bod zajistil skvělým taktickým výkonem Luboš. Po utkání jsme dostali od domácího oddílu velmi chutné kuřecí pohoštění, za což i tímto způsobem děkujeme. Budeme to samozřejmě kompenzovat při odvetě.

„V prvním zápase jsem se nemohl trefit stolu. Neměl jsem prohrát hlavně ten svůj třetí zápas. Už v prvním setu jsem vedl 9:3, nakonec jsem vyhrál až v prodloužení. Další tři jsem prohrál v koncovkách, devět, deset. To byla škoda. Naštěstí jsme předtím s Jurou vyhráli čtyřhru, což se ukázalo jako klíčové,” zhodnotil duel Lubomír Lexmann, který zařídil desátý bod.

TJ Sokol Osek "A" - TJ Sokol Tovačov "C" 8:10 (29:37)
Body: L. Boháč 3, Kužílek 2,5, Bouchal 2, Olivík 0,5 - Pazdera ml. 4, Lexmann 2,5, Malec 2, Frehar 1,5 (3,5), Ligurský nebodoval (1).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář