Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko v odvetě po boji přehrálo Dolní Újezd

11. 2. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 16. kolo:

Netradičně v pondělí jsme ve své herně v rámci dohrávky 16. kola přivítali Dolní Újezd. Duel byl pro oba týmy stěžejní. Hosté zajisté chtěli potvrdit svou výhru z podzimního střetnutí a my pro změnu chtěli výsledkovou odplatu. Střetnutí bylo také soubojem tří Mirků, z nich byl nakonec nejúspěšnější ten domácí, naštěstí.

Úvod nic výrazného nenastínil, po čtyřhrách to bylo 1:1 a první sérii dvouher 3:3. Luboš nenalezl recept na ďobálistu Šedu, Jura udolal v pěti setech staršího z dvojice Kotlánů, Jarek pro změnu nezužitkoval vedení 2:1 s Mirkem mladším a prohrál 2:3, Mira (ten náš) bez výraznějších potíží přehrál Ondru Suchého.

Druhá série přinesla tři pětiseťáky. Jura zlomil odpor Šedy, Jarek i přes vedení 2:0 neporazil ani druhého z Kotlánů, ztratil následné tři sady. Mira pro změnu pětisetový boj s Mirkem Kotlánem mladším zvládl. Uspěl i Luboš, který 3:0 pokořil Ondru Suchého.

Ve svém třetím duelu zabral Jarek, kterému se podařilo zvrátit nepříznivý stav se Šedou 0:2 na 3:2 ve svůj prospěch. Poslední míč sice nebyl příliš pěkný, ale mohla to být určitá satisfakce za předposlední míč v souboji s Mirkem mladší. Aspoň, že tak... Mirka následně přehrál staršího Kotlána 3:0, ten mladší si pro změnu vyšlápl na Luboše. Vydřená výhra Jury v poměru 3:2 nad Ondrou nám zajistila jistotu neprohry.

Náš triumf realizoval výhrou nad Šedou střelec Mira, bylo to 10:5. Posléze jsme už své vedení navýšili. Luboš zdolal v pěti setech Kotlána st., Jura 3:0 toho mladšího a Jarek 3:0 Ondru. Vítězství v poměru 13:5 bylo dokonáno. Trefně to okomentoval Mira. Jak je to deset, tak najednou všichni vyhrávají, poznamenal.

Svou čtyřbodovou metu si splnil Mira, pochvalu zaslouží Jura, který se poprvé v sezoně blýskl stoprocentní úspěšností. Těžký zápas jsme tak zvládli. Doufejme, že získáme body i s dalšími soupeři. 

Tovačov C - Dolní Újezd C 13:5
Body: Vojtašek 4,5, Frehar 4,5, Pazdera ml. a Lexmann oba po 2.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář