Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fantazie! Céčko drtivým závěrem zlomilo Brodek a slaví zisk šestého místa!

29. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 21. kolo:

Po táhnoucích se jednáních se nám nakonec podařilo najít s Brodkem termín, ve kterém sehrajeme zápasový rest. Duel byl pro nás stěžejní, a to hned z několika důvodů. Při pohledu na tabulku bylo jasné, že ještě můžeme zaútočit na šestou příčku. Stačilo nám k tomu jediné - neprohrát. Naše ambice však nemohly být směrovány na nic jiného než vítězství.

Dalo se počítat s tím, že Brodek neponechá nic náhodě a přijede v co nejlepším složení. To se také stalo. V sestavě nechyběl novic Petr Mazal a také zkušení Josef Kouřil s Václavem Zelenkou. Sestavu při neúčasti Ladislava Navrátila doplnil Vratislav Vaculka.

Stejně jako v Hustopečích, tak i v pátek se nám podařilo vyhrát jednu ze čtyřher, tentokrát uspěli Luboš s Jarkem. To se opět ukázalo jako stěžejní. Ve dvouhrách jsme se zpočátku dost trápili. Jura prohrál prakticky vyhraný zápas s Mazalem 2:3 a Jarek nestačil na velezkušeného Kouřila. Body zajistili svými výhrami Mira (nad Zelenkou) a  Luboš (nad Vaculkou).

Ve druhé sérii dvouher Jarek po prvním vyhraném setu nenašel na dobře hrajícího Mazala recept. Koncovky pátých setů prohráli jak Mira (s Kouřilem), tak i Luboš (se Zelenkou). Prohrávali jsme 3:6! Výhru si připsal jen Jura (nad Vaculkou).

Od třetí série jsme už zabrali. Mira smetl Mazala. Luboš sice prohrál s Kouřilem, ale v laufu hrající Jura přehrál 3:0 Zelenku a stejným poměrem i Jarek 3:0 Vaculku - srovnáno na 7:7. Luboš následně po pár smolných míčích prohrál s Mazalem 1:3, ale to byl pro hosty poslední pozitivní moment. 

Skvěle hrající Jura smetl v koncovkách setů Kouřila 3:0, Mira následně Vaculku a závěr dokonal desátým bodem Jarek, který udolal 3:0 Zelenku. Skvělý závěr! Vítězství 10:8 bylo dokonáno a oslava mohla začít!

Jura s úspěchem evidentně počítal, takže připravil těsto na bramboráky, které po utkání začal připravovat. Svou návštěvou nás po čase poctil i Lojza, který dodal i ohnivou vodu ze švestek. Nechyběl ani předseda oddílu Pavel, který přes počáteční naši bídu nakonec mohl být s výsledkem i výkonem spokojený. 

Tovačov C - Brodek A 10:8
Body: Vojtašek 3, Frehar 3, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 1,5.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář