Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěžní ročník 2009/2010 - 1. polovina

22. 12. 2009

Skončila první povina soutěžního ročníku, a tak je možnost úvodního bilancování. Oproti loňské sezoně si naše týmy pohoršily. Áčko zaujímá v Krajské soutěži II. třídy sedmé místo, béčko jako staronový tým Regionálního přeboru I. třídy je předposlední a céčko je v Regionálním přeboru III. třídy sedmé. Nutno říct, že se řada soutěží vlivem přesunu týmů zkvalitnila, což se ve výsledcích projevilo.

 

KRAJSKÁ SOUTĚŽ II. TŘÍDY, SKUPINA A:

A týmu se nepodařilo do letošní sezony vstoupit tou správnou nohou. Do karet našemu oddílu nehrálo ani rozlosování, které bylo vzhledem k vysoké kvalitě soupeřů až příliš nepříznivé. První úsvit naděje přišel až ve čtvrtém kole, kdy se našim hráčům podařilo porazit Kojetín. Mrzet může těsná porážka s Přerovem, kdy se nepodařilo zužitkovat tři pětisetové zápasy a také klopýtnutí s Ondraticemi. Mužstvo spoléhá na dostatečný počet bodových hráčů, takže lze očekávat možná ještě výraznější úspěchy. Výkonnostní vzestup zažívá Martin Hrubý, jenž v týmu hostuje ze Sokolu Buk.

Pozice v tabulce: 7. místo - 11z - 4v - 1r - 6p- 109:89 - 20 bodů

Úspěšnost jednotlivců - zde

 

Nejpovedenější zápas:

Tovačov A - Němčice A 17:1


Smolný zápas:

Tovačov A - Ondratice A 7:11 (pět prohraných pětisetových zápasů)

Tovačov A - Přerov D 8:10 (tři prohrané pětisetové zápasy)


Nejvyšší prohra:

Neředín C - Tovačov A 13:5

 

REGIONÁLNÍ PŘEBOR I. TŘÍDY:

Béčko se do vyšší soutěže vrátilo po roce, avšak comeback zatím má hořkou příchuť. Jediná výhra a dvě remízy jsou nepříznivým výsledkem dosavadního působení. Nutno však dodat, že mohlo mít na kontě podstatně víc bodů, tři těsné porážky jsou citelnou ztrátou. Vyšší požadavky zvládá s přehledem Milan Horák, který svou výkonností atakuje stabilní místo v A týmu. Vydatnější bodové přispění se očekává od Pavla Macháčka a rovněž také od dvojice Pavel Polčák - Jiří Frehar. Posledně jmenovaný je po vynucené změně pálky a potahů zatím jen svým stínem. Nezbývá než věřit, že se v druhé polovině sezony tým zvedne.

Pozice v tabulce: 11. místo - 11z - 1v - 2r - 8p- 81:117 - 15 bodů

Úspěšnost jednotlivců - zde

 

Nejpovedenější zápas:

Tovačov B - Přerov E 11:7

  

Smolný zápas:

Tovačov B - Lipník C 8:10

Hlinsko A - Tovačov B 10:8

Tovačov B - Újezd A 9:9

Lipník B - Tovačov B 10:8 

 

Nejvyšší prohra:

Kojetín B - Tovačov B 15:3

 

REGIONÁLNÍ PŘEBOR III.TŘÍDY:

Ani céčko nemůže být po loňském bronzovém návratu s aktuální bilancí příliš spokojeno. Nejvíce mrzí porážka s Hranicemi, které dorazily pouze ve třech hráčích. Vrcholem bylo pět prohraných pětisetových utkání! Mužstvo bohužel nemůže pravidelně hrát v nejsilnějším možném složení, neboť Stanislav Mraček již druhým rokem laboruje se zdravotními problémy, které mu prakticky nedovolí pravidelnou zátěž. Aktivní činnost v průběhu sezony obnovil Alois Ligurský a hned několika důležitými body potvrdil, že bude přínosem. Tým táhne dvojice Miroslav Vojtašek-Lubomír Lexmann. Naprosto za očekáváním zůstávají výkony Jarka Pazdery ml., který svými bodovými výpadky často zapříčiní ztrátu klíčového úspěchu. V záloze zůstává Ondřej Skřipský, který potvrzuje zlepšení svého herního projevu. Cíl týmu je vzestup na lepší umístění, takže věřme, že druhá polovina bude pozitivnější.

Pozice v tabulce: 7. místo - 11z - 5v - 2r - 4p- 109:89 - 23 bodů

Úspěšnost jednotlivců - zde

 

Nejpovedenější zápas:

Dolní Újezd D - Tovačov C 4:14

  

Smolný zápas:

Tovačov C - Hranice E 8:10 (soupeř ve třech + pět prohraných pětisetových zápasů)

 

Nejvyšší prohra:

Tovačov C - Hustopeče A 5:13

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář