Jdi na obsah Jdi na menu
 


Masařík pohár neobhájil, na trůn usedl Daněk

29. 3. 2014

b_o_2014_stupne_vitezu.jpgJedenáctý ročník Memoriálu Bořivoje Otáhala, který pořádáme na počest památky naší legendy, poznal znovu nového vítěze. Stal se jím Zdeněk Daněk reprezentující Drnovice. S druhým místem se musel spokojit přerovský Vít Dvořák a stupně vítězů doplnil Martin Vlach z Němčic.

Při účasti třiceti hráčů se hrálo v šesti základních skupinách po pěti lidech. Do dalších bojů postupovali vždy tři nejúspěšnější. Zbytek ještě mohl zaútočit na vyšší příčky prostřednictvím turnaje útěchy, ze kterého jeho vítěz bral celkové páté místo.

Samotný turnaj nabídl pohledné zápasové bitvy. O vítězích konfrontací se mnohdy rozhodovalo až v pátých setech. Řada favoritů svou cestu nečekaně skončila už před semifinálovými branami. Mezi čtyřku se probojovali Zdeněk Daněk, Martin Vlach, Jiří Zuzaňák a Vít Dvořák.

 

O prvenství se utkali Daněk s Dvořákem. Po dvou setech to bylo 1:1, ale posléze Zdeněk Daněk (Sokol Drnovice) už nadcházející dvě sady zvládl a při vyhlašování výsledků turnaje mohl převzít z rukou organizátorů putovní pohár. Stříbrná pozice tedy patřila Vítu Dvořákovi (SK Přerov) a bronzová Martinu Vlachovi (TJ Sokol Němčice na Hané).

Čtvrtý skončil Jiří Zuzaňák (TJ Slavia Kroměříž), pátý vítěz turnaje útěchy Jindřich Bluma mladší (SK Přerov), šestý byl Josef Plšek (SK Spartak Hulín), sedmý Ivan Hejdušek (TTC Komořany) a osmičku nejúspěšnějších uzavřel Lukáš Valašík (SK Přerov).

Hlavním mediálním partnerem 11. ročníku byl Přerovský a hranický deník.

Oddíl stolního tenisu tímto děkuje rodině Bořivoje Otáhala za krásný putovní pohár, finanční podporu a občerstvení  pro hráče, sponzorům turnaje – firmám:
BETONIKA Lobodice, ESKO-BAR Tovačov, Drinex Olomouc, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Rybářství Tovačov – Jiří Zahradníček, MOUNTFIELD Přerov a Město Tovačov za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálu a všem účastníkům za krásný sportovní zážitek.

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál B. Otáhala 29.3.2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář