Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko s posilou z Přerova zdolalo v superderby Buk!

4. 2. 2015

KS I. třídy - 16. kolo: Výborná reklama na stolní tenis. Takto se dá odprezentovat předehrávaný šlágr regionu mezi Tovačovem a Bukem. Do utkání jsme už mohli nasadit naší posilu talentovaného Adama Soukupa z Přerova, u kterého máme vyjednané střídavé starty. Novic se v našem dresu pod dohledem svého kouče p. Zlámala uvedl skvěle, v první dvouhře si vyšlápl na hostující jedničku Pavla Koutného (3:2), porazil i Vaška Dorazila (3:1), byť následně nestačil na Pepu Zavřela staršího (0:3), ve svém posledním zápase dne udolal v pětisetové bitvě Martina Hrubého, čímž přispěl do základů našeho nečekaného a velmi cenného triumfu.

Výborný zápas odehrál i tříbodový Zdeněk Palčík, který nestačil jen na Pavla Koutného. Důležité dva body zajistil, byť se svou hrou nespokojený, Jarek starší. Milan zůstal sice jen u bodu, ale taktéž důležitého. Nesmím zapomenout i na vítěznou čtyřhru Vlastíka se Zdeňkem.

Suma sumárum, krásný zápas plný kontra-výměn, emocí a bojovnosti byl ideální vizitkou a inspirací pro všechny zúčastněné. Zisk tří bodů byl nečekaným, ale příjemným a hlavně vítaným překvapením!  

TJ Sokol Tovačov "A" - TJ Sokol Buk "A" 10:7 (37:34)
Body: Palčík 3,5, Soukup 3, Pazdera st. 2, Horák 1, Otáhal 0,5 (0,5) - Koutný 3, Hrubý 2,5, Zavřel st. 1,5 (3,5), Dorazil nebodoval (3,5).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář