Jdi na obsah Jdi na menu
 


eStránky Cup

Příspěvky

Vítězem 2. ročníku eStránky Cupu dvojice Bařina-Valašík

14. 4. 2008

Obrazek Tovačovský turnaj určil rovněž definitivní letošní pořadí celé série. I díky brzkému vypadnutí dvojice Pazdera st.- Koutný dokázalo prvenství uhájit přerovské duo Bařina - Valašík. Prvně jmenovaný se turnaje zúčastnil se zdravotním handicapem (zraněná ruka), ale start se z hlediska bodů vyplatil. Valašík dorazil až v závěru, neboť bojoval za klubový oddíl "B" o udržení v divizi.
 

eStránky Cup: Koutný narušil nadvládu přerovských hráčů

2. 3. 2008

ObrazekV sobotu 1. března se v prostorách přerovské herny uskutečnily další dva díly turnaje v rámci série eStránky Cup. Dvojice ovládlo duo Pavel Koutný - Jaroslav Pazdera ze Sokolu Buk A. Prvně jmenovaný triumfoval i v jednotlivcích a zařídil tak ukončení nadvlády přerovských hráčů Jiřího Bařiny a Lukáše Valašíka.
 

eStránky Cup - triumf domácího Přerova

17. 2. 2008

ObrazekV sobotu 16. února se v prostorách přerovské herny uskutečnil třetí turnaj v rámci série eStránky Cup. Zúčastnilo se ho 22 dvojic, z nichž 15 nejlepších bojovalo o celkový triumf. V dramatickém finále byli nakonec šťastnější přerovští Bařina s Valašíkem, kteří ve finále porazili dvojici Koutný - Pazdera. Z tovačovského týmu se nejlépe vedlo Palčíkovi s Malcem.
 

eStranky Cup

26. 12. 2007