Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Bořivoje Otáhala

Příspěvky

Pozvánka: 15. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

26. 3. 2018

pozvanka_memorial_b_otahala---2018.jpg

 

Janík odvrátil ve finále tři mečboly Masaříka a zaslouženě převzal putovní pohár pro vítěze tovačovského turnaje!

20. 3. 2016

stupne_vitezu_mbo_2016_mini.jpgMožná nečekaný, ale zasloužený triumf. Tak lze okomentovat prvenství Michala Janíka z divizních Ondratic, který dokázal zvítězit na tradičně kvalitně obsazeném turnaji stolních tenistů v Tovačově.

V rámci 13. ročníku Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala, jež je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu, se mu podařilo ve finále proti Lukáši Masaříkovi z TTC Komořany (mj. vítězi ročníku 2013 – pozn.) odvrátit tři mečboly a zlomit tak pětisetovou konfrontaci ve svůj prospěch.

 

Daněk byl míček od prohry v semifinále, nakonec vše odvrátil a po pětisetové bitvě s Blumou obhájil pohár

29. 3. 2015

vitezove_mbo_2015.jpgDvanáctý ročník Memoriálu Bořivoje Otáhala opět ukázal v čem je krása stolního tenisu. Mnohdy právě jediný míček rozhodne o tom, že z předpokládaného vítěze je rázem poražený a z předpokládaného poraženého je náhle nečekaný vítěz. Své o tom mohlo povědět hned několik hráčů.

Při účasti pětadvaceti "playerů" se hrálo v pěti základních skupinách po pěti lidech. Do dalších bojů postupovali vždy tři nejúspěšnější. Zbytek ještě mohl zaútočit na vyšší příčky prostřednictvím turnaje útěchy, ze kterého jeho vítěz bral celkové páté místo.

 

Oddílová pozvánka: 12. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

25. 3. 2015

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 28. března se ve sportovní hale uskuteční tradiční turnaj, a to Memoriál Bořivoje Otáhala, jenž je vzpomínkou na našeho nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu. Přihlášení na 12. ročník, ve které změří své síly jednotlivci, je ještě možné před zahájením turnaje do 8:15. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči od regionálních přeborů až po divizi a pozvaní.

Prvenství bude obhajovat Zdeněk Daněk z Komořan.

Propozice turnaje - ZDE.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Memoriál Bořivoje Otáhala | Komentářů: 0

Masařík pohár neobhájil, na trůn usedl Daněk

29. 3. 2014

b_o_2014_stupne_vitezu.jpgJedenáctý ročník Memoriálu Bořivoje Otáhala, který pořádáme na počest památky naší legendy, poznal znovu nového vítěze. Stal se jím Zdeněk Daněk reprezentující Drnovice. S druhým místem se musel spokojit přerovský Vít Dvořák a stupně vítězů doplnil Martin Vlach z Němčic.

Při účasti třiceti hráčů se hrálo v šesti základních skupinách po pěti lidech. Do dalších bojů postupovali vždy tři nejúspěšnější. Zbytek ještě mohl zaútočit na vyšší příčky prostřednictvím turnaje útěchy, ze kterého jeho vítěz bral celkové páté místo.

Samotný turnaj nabídl pohledné zápasové bitvy. O vítězích konfrontací se mnohdy rozhodovalo až v pátých setech. Řada favoritů svou cestu nečekaně skončila už před semifinálovými branami.

 

 

Televize Přerov: reportáž ze sobotního Memoriálu

5. 3. 2013

Čas cca 16:27

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Memoriál Bořivoje Otáhala | Komentářů: 0

Dvořák prvenství neobhájil, na trůn premiérově usedl Masařík

3. 3. 2013

stupne_bo_2013.jpgV pořadí už desátý ročník Memoriálu Bořivoje Otáhala, který pořádáme na počest památky nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu, poznal nového vítěze. Stal se jím Lukáš Masařík hájící dres týmu TTC Komořany.

Samotný turnaj nabídl pohledné a dramatické zápasové bitvy. Do Tovačova dorazila většina z předpokládaných elitních hráčů Olomouckého kraje. Mezi nimi nechyběl ani dvojnásobný vítěz a obhájce prvenství Vít Dvořák z Přerova či favorizovaní Zdeněk Daněk, Jindřich Bluma mladší, Tomáš Chromec či Lukáš Masařík.

 

 

Repríza loňského finále se stejným výsledkem, Dvořák tentokrát Šubovi nedaroval ani set!

1. 4. 2012

stupne_vitezu_memorial_bo_2012_male.jpgNa devátý ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala dorazila většina stabilních účastníků včetně obhájce prvenství Víta Dvořáka z Přerova či rekordmana v počtu vítězství Bedřicha Šuby z Hranic. Na populárním turnaji, jenž je vzpomínkou na dlouholetého a nejúspěšnějšího jednotlivce v historii tovačovského oddílu, startovalo osmadvacet hráčů.

 

Oddílová pozvánka: 9. ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala

25. 3. 2012

Borivoj_Otahal_min.jpgV sobotu 31. března se uskuteční tradiční turnaj, jenž je vzpomínkou na nejúspěšnějšího hráče v historii oddílu. Přihlášení je ještě možné před zahájením turnaje do 8:00. Zápasových klání se můžou zúčastnit hráči od regionálních přeborů až po divizi a pozvaní.

Propozice turnaje jsou k dispozici v příspěvku popř. ZDE.

Loňský ročník vyhrál přerovský Vít Dvořák, který si ve finále poradil se čtyřnásobným vítězem a rekordmanem memoriálu Bedřichem Šubou z Hranic. Třetí místo vybojoval Jakub Chalupa ze Sokolu Neředín před Milanem Šocem z SK Přerov.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Memoriál Bořivoje Otáhala | Komentářů: 0

Šuba byl míček od obhajoby, z triumfu se nakonec radoval Dvořák z Přerova

2. 4. 2011

mbo_stupne_vitezu_2011.jpgOsmý ročník Memoriálu Ing. Bořivoje Otáhala je již minulostí. Prestižní turnaj letos přilákal devětatřicet účastníků. Kromě těch tradičních dorazila i nová jména, která byla příjemným překvapením. Asi jedinou otázkou bylo to, zda-li Bedřich Šuba dokáže vybojovat pátý triumf či nikoli. Hranická ikona byla blízko, velmi blízko. V pátém setu Šubovi chyběl jediný finálový míček k tomu, aby realizoval očekávané. Bitvu nervů však lépe zvládl jeho soupeř Vít Dvořák.

Přerovský hráč přečkal čtyři mečboly a nakonec se radoval z vítězství. Třetí skončil Jakub Chalupa z Neředína před Milanem Šocem z Přerova. Pátým místem se blýskl novic Zdeněk Daněk ml. z divizních Komořan.