Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko v kompletní síle přehrálo bojovnou Čekyni a těší se z jistoty prvního místa a postupu!

11. 3. 2012

Regionální přebor III. třídy, skupina A - 22. kolo:
Čekyně byla naším posledním soupeřem v sezoně. O první místo už jsme nemohli přijít, neboť nám proti Přerovu hrál do karet lepší vzájemný zápas. Utkání jsme však vypustit rozhodně nechtěli, a proto jsme nastoupili v plné palbě i se Staňou. Ten spolu s Lubošem porazil ve čtyřhře Vlastimila Horáka a Libora Štengla. Ve druhé se Jarek s Lojzou výrazně zapotili s dvojicí Josef Špaček - Jiří Oujezdský, kterou zdolali až v pěti setech. V první dvouhře sice Staňa prohrál 3:1 s dobře hrajícím Vlastimilem Horákem, ale odpočatý Mira si stejně jako v pátek poradil s Liborem Štenglem. Trochu nečekaně vyhrál i Jarek, jenž po dramatickém a těžkém boji snad poprvé ve své krátké hráčské kariéře porazil Josefa Špačka! Úvodní sérii zakončil výhrou nad Jiřím Oujezdským Luboš - vedli jsme 5:1. Mira během dvou dnů nepotěšil ani Vlastimila Horáka, kterého znovu porazil s čistým štítem. Druhou výhru zaznamenal aktivně a dobře hrající Jarek, který si poradil nečekaně 3:0! s Liborem Štenglem a oplatil mu tak porážku z pátka. Luboš, jenž nebyl po nemoci fit, neuťukal bojovného Josefa Špačka. Bodovou ztrátu smazal svou výhrou nad Jiřím Oujezdským do tempa se dostávající Staňa. Dalším bodem přispěl Jarek, který vyhrál souboj s nejlepším soupeřem dnešního dne v poměru 3:0! Nutno říct, že se rozhodovalo převážně v koncovkách, které překvapivě Jarek zvládl. Třetí bod hostů obstaral Libor Štengl, jemuž se podařilo porazit Luboše. Staňa vítězstvím nad Josefem Špačkem finalizoval desátým bodem náš triumf. Svých sto procent si splnil Mira, který jako jediný z nás nepovolil soupeři ani set. V závěru se ještě zapotil Staňa, který po boji zdolal Libora Štengla 3:2 na sety. V posledním střetnutí podtrhnul výhru céčka ziskem čtrnáctého bodu Jarek.

Céčko soutěžní ročník 2011/2012 zakončilo vysokým vítězstvím, prvním místem v tabulce a může se tak těšit z postupu do Regionálního přeboru II. třídy! Velká gratulace!

Vedoucí mužstva Jarek tímto děkuje všem svým spoluhráčům - jmenovitě týmové jedničce Mirkovi Vojtaškovi, Stanislavu Mračkovi, Lubomíru Lexmannovi, Lojzovi Ligurskému a Ondrovi Skřipskému za vynikající výsledky, díky kterým tým dokázal ovládnout skupinu A Regionálního přeboru a zajistil si tak postup do vyšší soutěže!

Tovačov "C" - Čekyně "B" 14:4
Body: Pazdera ml. 4,5, Vojtašek 4 (4), Mraček 3,5, Lexmann 1,5, Ligurský 0,5 (0,5).