Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko vstoupilo do sezony správnou nohou, v Chropyni naplno bodovalo

21. 9. 2014

OS II. třídy - 1. kolo: V nevšední čas jsme vyrazili do Chropyně k prvnímu mistráku sezony. Cílem nemohlo být nic než vítězství, ale samozřejmě jsme zůstávali při zemi a nechtěli soupeře podcenit. Klíčem k budoucímu úspěchu byly vcelku dobře zvládnuté čtyřhry, po kterých jsme vedli 2:0. Následně Jura přehrál 3:0 Jaromíra Hanáka a stejným poměrem zvítězil i Jarek nad Jiřím Chrastinou. První bod ztratil vcelku smolně Honza, jež prohrál 0:3 s Miroslavem Gašpaříkem. Následně však Luboš zvládl pětisetovou bitvu s Romanem Konečným a vedli jsme tak 5:1.

Jura posléze bez ztráty setu zdolal i Chrastinu, který spoluhráčům oznámil, že odchází a nechal je tak ve třech. To samozřejmě vyvolalo velkou nevoli. Jarek pokořil 3:0 Gašpaříka, Honza Konečného a Luboš bojovného Hanáka. Vedli jsme 9:1.

Domácím zajistil druhý bod velmi dobře hrající Gašpařík, který zdolal v pětiseťáku Juru. Jarek následně nepochopitelně prohrál s Konečným, kdy mu to lítalo všude jinde než ne na stůl. Desátý bod zajistil až Honza výhrou nad Hanákem. Luboš měl při absenci Chrastiny volno. Stav 11:3.

Další bod zajistil Jura výhrou 3:0 nad Konečným. Vyhrál i Jarek nad Hanákem. Honza získal bod zdarma. V posledním zápase prohrál Luboš s Gašpaříkem.

Vstup do sezony jsme zvládli, nicméně stále je co zlepšovat. Na venkovní výhru budeme chtít navázat při bratrském souboji s naším béčkem.

TJ Chropyně "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 4:14 (16:45)
Body: Gašpařík 3, R. Konečný 1, Hanák 0, Chrastina 0 (2,5) - Frehar 3,5 /11:3/, Pazdera ml. 3,5 /10:3/, Malec 2,5 (3,5) /6:3/, Lexmann 2,5 (3,5) /6:5/+ 2x w.o. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář