Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko zahájil novou sezonu nejlépe jak mohlo, vyhrálo v Loučce!

19. 9. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 1. kolo:

O tom, jak jsou důležité čtyřhry, jsme se přesvědčili hned v prvním mistráku. Jarek s Lubošem udolali i s trochou potřebného štěstí Blumu s Kubicou 3:1 a stejně dobře se vedlo i Jurovi s Ondrou. Dobrý nástup jsme potvrdili i během dvouher.

1. série dvouher: Jura si poradil s Venců 3:1 a Jarek se Sekaninou 3:0. Luboš prohrál s Kubicou 1:3 a Ondra nenalezl recept na materiál Blumy 0:3. Vedli jsme 4:2.

2. série dvouher: Jura přehrál Sekaninu a Jarek pak Kubicu 3:0. Luboš posléze prohrál s Blumou 1:3 a Ondra s Venclů 0:3. Vedli jsme 6:4.

3. série dvouher: Jura po těžkém a vyrovnaném boji nakonec zdolal Kubicu 3:2 a velké drama plné zvratů zvládl šťastně i Jarek, který poprvé v kariéře zdolal Blumu 3:2. Uspěl i Luboš výhrou nad Venclů 3:1. Po vítězství sahal také Ondra, ale nakonec ve vyrovnaném souboji prohrál se Sekaninou 2:3. Vedli jsme 9:5.

4. série dvouher: Jura prohrál smolně s Blumou 1:3. Desátý bod nám připadl po výhře Jarka nad Venclů 3:0. O jedenáctý se postaral Luboš, který zdolal Sekaninu 3:1. Ondra v posledním zápase dne prohrál s Kubicou 1:3, ale to už nemuselo mrzet.

Zhodnocení: Kdyby nám někdo řekl před zápasem, že v Loučce budeme naplno bodovat, tak to by byla opravdu jen vzdálená science fiction. Nahrálo nám do karet, že v domácí sestavě chyběl marod Michal Kuruc a nám se zadařilo už ve čtyřhrách. Příležitost překvapit jsme nakonec zvládli a můžeme být spokojeni. Jen neusnout na vavřínech a bojovat dál!

TJ SOKOL LOUČKA "B" - TJ SOKOL TOVAČOV "C" 7:11 (31:39)

Body: Bluma st. 3, Kubica 2, I. Venclů 1, Sekanina 1 - Pazdera ml. 4,5, Frehar 3,5, Lexmann 2,5, O. Skřipský 0,5.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář