Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko zvítězilo v Hustopečích a získalo jistotu záchrany!

21. 3. 2013

Okresní soutěž II. třídy - 22. kolo:

Při dlouhotrvající nedohodě s Brodkem na alternativním termínu zápasu jsme využili možnost předehrání duelu závěrečného kola v Hustopečích. Náš cíl byl jasný - neprohrát. Domácí nás přivítali stylovým občerstvením oslavence Arnošta. Nutno říct, že ty chlebíčky byly výborné.

Konfrontaci jsme nezahájili špatně, podařilo se nám díky Mirovi s Jurou vyhrát jednu ze čtyřher. Po pěti následných dvouhrách jsme vedli 5:2 a posléze i 7:3. Mohli jsme se opřít o očekávanou čtyřbodovou vizitku Miry a hlavně výborný výkon Luboše, který zvládl i dvě dramatické koncovky s domácí jedničkou Pepou Pavlištíkem i Markem Kozelským.

Za očekáváním naopak zůstal Jarek, který sice potrápil Pepu Pavlištíka, s nímž sehrál při úvodních dvou setech prodloužení, ale v konečném zúčtování vytěžil jen set. Poslední duel s Tomášem Kociánem byl takřka v obdobném scénáři. Nevedlo se ani Jurovi, který rovněž vyhrál jen jeden zápas. Naštěstí se slabší výkon dvou jedinců ztratil. Podařilo se nám totiž zvítězit, což byl ideální léčebný balzám.

Hustopeče A - Tovačov C 7:11
Body: Vojtašek 4,5, Lexmann 4, Frehar 1,5, Pazdera ml. 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář