Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně úspěch! Céčko zdolalo rezervu Hlinska

13. 10. 2014

OS II. třídy - 4. kolo: Po dvou smolně prohraných zápasech jsme chtěli konečně zvítězit, avšak i remízu s Hlinskem B bychom brali jako úspěch. Hosté dorazili bez dvou hráčů základní sestavy, což o něco zvýšilo naše šance na úspěch.

Po čtyřhrách to bylo 1:1, ale mohlo to být 2:0 nebo také 0:2. Obě se dohrávaly na pět setů. Luboš s Jurou poprvé v sezoně debl prohráli, o to spíše byla důležitější výhra Jarka s Honzou.

Dvouhry byly poměrně vyrovnané. Hlinsko, byť hrálo se dvěma hráči z céčka, bojovalo příkladně. Po úvodní sérii byl stav nerozhodný 3:3, uspěli jen Jarek s Jurou.

Ve druhé sérii jsme byli úspěšnější. Bodovali Luboš, Jarek i Honza, neuspěl jen Jura. Stav 6:4. Ve třetí sérii jsme se mohli výrazněji utrhnout ve vedení, ale smolné prohry Honzy s Jurou po pěti setech ještě drželi prapor nejistoty - stav 8:6.

Devátý bod zajistil Honza, Jura mohl podepsat výhru, ale znovu mu nevyšla koncovka, tentokrát s Mirkem Sýkorou. Zisk tří bodů pojistil výhrou Luboš a poslední duel zápasu vyhrál i Jarek nad Petrem Beránkem.

Zvítězili jsme, ale značně jsme se zapotili. V každém případě jsme mohli být spokojeni.  

TJ Sokol Tovačov "C" - SDH Hlinsko "B" 11:7 (44:26)
Body: Pazdera ml. 4,5, Lexmann 3, Malec 2,5, Frehar 1 - Sýkora 3,5, Beránek 2,5, R. Machač 1, A. Dorňák nebodoval.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář