Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nervy drásající derby nakonec urvalo béčko

29. 9. 2014

OS II. třídy - 2. kolo: V pondělí nás čekal zápas podzimu, možná i roku, s naším béčkem. Dlouho očekávaná konfrontace slibovala bitvu, ve které si nikdo nic nedaruje a očekávání byla také splněna.

Úvod nám vyšel dokonale, urvali jsme pro sebe obě čtyřhry, s čímž jsme až tak nepočítali. O to spí nás mrzí to, že ve dvouhrách jsme moc úspěšní nebyli.

V první sérii Jura prohrál s Mirou. Honza hodně smolně s Pavlem, byť byl dokonce krůček od zisku celého zápasu. Jarek udolal v pětiseťáku bojovného Vildu, ale Luboš vzápětí padl s Markem - 3:3.

Ve druhé sérii to bylo o něco málo lepší. Honza sice prohrál s Mirkem, ale Jarek zdolal nečekaně 3:0 Pavla a Luboš urval bod po pětisetové bitvě s Vildou. Jura nezkrotil dobře hrajícího Marka - 5:5.

Ani ve třetí sérii jsme se nedokázali trhnout. Jarek byl sestřelen Mirkem. Luboš i Jura vyhráli, ale Honza zase smolně podlehl v pěti setech Markovi - 7:7.

Bylo jasné, že se rozhodne v poslední sérii dvouher. Ta byla bohužel pro nás katastrofální. Luboš, Jura i Honza prohráli a ani vydřené vítězství v pěti setech Jarka nad Markem nic neřešilo. Béčko bylo tedy v souboji titánů tím možná více šťastným. Snad příště.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Tovačov "B" 8:10 (30:39)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 2,5, Frehar 1,5, Malec 0,5 - Vojtašek 4, Smolka 3, Macháček 2, Vilém 1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář