Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriály: Turnaj dvojic vyhráli Dvořák se Zuzaňákem, v jednotlivcích triumfoval Daněk

18. 12. 2011

jednotlivci_min.jpgV sobotu 17. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, kterými jsme si připomněli dva dlouholeté hráče našeho oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo dvaačtyřicet hráčů, kteří své soky vyzvali v turnaji dvojic a také při následné bitvě jednotlivců. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Kroměříže dvojice Vít Dvořák s Jiřím Zuzaňákem. Ti ve finále porazili Zdeňka Daňka s Ivanem Hejduškem z Komořan.

 

 

Třetí místo si svými výsledky vybojovali přerovští Jindřich Bluma ml. a Tomáš Chromec. Pro pořádající oddíl je potěšující, že se ve velké konkurenci neztratili ani domácí hráči. Dvojice Zdeněk Palčík - Milan Horák obsadila výborné sedmé místo. V turnaji jednotlivců (Memoriál Františka Přecechtěla) se o triumf utkal Zdeněk Daněk s překvapením večera Tomášem Chromcem. Finálová bitva nabídla pohlednou ofenzivní podívanou. Talentovaný hráč Přerova bojoval, ale na zkušenějšího soupeře hrajícího divizi Jihomoravského kraje nevyzrál. Na finálový výsledek trošku doplatil Jakub Kovačík, jenž musel předchozí semifinálový duel s Chromcem v průběhu pro svalové problémy skrečovat. Z pomyslného bronzu se tak radoval turnajový novic Jiří Zuzaňák. Hráč Slavie Kroměříž rovněž předvedl několik výborných zápasů, které mnohdy okořenil údery v až akrobatických pozicích.

V kompletním hodnocení můžeme brát turnaje jako povedené. Na startovní listině sice chybělo několik favorizovaných jmen jako loňští vítězové turnaje Jakub Chalupa s Janem Zapletalem (dvojice),  Jiří Bařina (jednotlivci) či Bedřich Šuba nebo Igor Coufal, ale díky novým a staronovým účastníkům si turnaj udržel vysokou laťku kvality.  

Oddíl stolního tenisu tímto děkuje sponzorům turnaje – firmám: CONSULTEST Brno, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Hostinec Na Lapači - Marek Zavadil Tovačov, Restaurace Na Nábřeží – Ivan Olejníček Tovačov, VODO - TOPO - PLYN - Bohumil Mlčoch Tovačov, SK Sokol Lobodice, Mountfield Přerov a INLOBO Lobodice za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálů, rodině Františka Přecechtěla za krásný dárkový koš a všem účastníkům za pěkný sportovní zážitek.

Závěrem chceme také poděkovat starostovi města Tovačov Mgr. Leonu Bouchalovi za jeho účast na turnaji, krásné ceny pro hráče a slíbenou podporu města při pořádání dalších turnajů ve stolním tenisu.

  

Memoriál Tomáše Hanečky (turnaj dvojic)
 
 
Pořadí Jméno Družstvo

1.

Vít Dvořák, Jiří Zuzaňák

Slavia Kroměříž

2.

Zdeněk Daněk, Ivan Hejdušek

TTC Komořany

3.

Jindřich Bluma ml., Tomáš Chromec

SK Přerov

4.

Milan Šoc, Josef Zavřel ml.

 SK Přerov

5.

Jiří Divina, Oldřich Bereza

SK Přerov

6.

Jakub Kovačík, Ondřej Dohnálek

Sokol Nový Svět

7.

Milan Horák, Zdeněk Palčík

Sokol Tovačov
8.

Libor Jemelka, Ivan Jemelka

Sigma Hranice

 

Memoriál Františka Přecechtěla (turnaj jednotlivců)

 

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Zdeněk Daněk

TTC Komořany

2.

Tomáš Chromec

SK Přerov

3.

Jiří Zuzaňák

Slavia Kroměříž

4.

Jakub Kovačík

Sokol Nový Svět

5.

Pavel Koutný

Sokol Buk

6.

Vít Dvořák

Slavia Kroměříž

7.

Jindřich Bluma ml.

SK Přerov
8.

Ivan Hejdušek

TTC Komořany

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jeden detail

(Bereza Ol., 29. 12. 2011 14:34)

Na 8. místě v družstvech Hranice v sestavě Libor JEMELKE a Ivan JEMELKA a ne 2 Ivani Všiml jsem si toho až nyní jinak je to v pořádku

Výborný turnaj

(Bereza Ol., 19. 12. 2011 10:38)

Blahopřání všem - organizátorům sponzorům hráčům skvělá atmosfera a vše nejlepší do nového roku

Re: Výborný turnaj

(Jarek, 19. 12. 2011 11:32)

Za celý oddíl Vám děkuji. Rovněž přejeme úspěšný nadcházející rok.