Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Áčko si i se staronovou posilou odbylo premiéru v kraji jedna, s Kojetínem remizovalo

6. 10. 2012

 

Krajská soutěž I. třídy - 1. kolo:

Čtrnáct let. Tak dlouhá doba uplynula od chvíle, kdy Jaroslav Pazdera starší naposledy hájil barvy Tovačova v soutěži. Šestého října roku 2012 byla pauza ukončena. Prestižní derby s Kojetínem tak mělo nový, o to zajímavější, náboj. Oba celky do nové sezony posílili, takže se dala čekat těžká bitva. Naši šli díky vyhrané čtyřhře dvojice Pazdera st.-Otáhal do vedení, ale to bylo na další čtyři zápasy jediným úspěchem. O výrazné překvapení se postaral zpočátku výborně hrající Lukáš Prokeš, který svou typickou palbou přestřílel po boji v pátém setu Jaroslava Pazderu st. 3:2. Domácí jednička už však další překvapení nedopustila. Posléze totiž na něj nevyzrál ani Jakub Odehnal, který nejspíš ještě dnes se zasměje faktu, že ve čtvrtém setu vedl 10:1, ale přesto ještě sadu prohrál. Pohledný byl také souboj s největší hrozbou hostů Jiřím Zuzaňákem. Nelze však opomenout ani bodové příspěvky ostatních. Zpočátku nejistý Milan Horák se rozehrál ve druhém zápase, kdy dokonce potrápil Jiřího Zuzaňáka v pěti setech. Následně už porazil jak Jiřího Ocknechta, tak už nejspíš znaveného Lukáše Prokeše. Zdeněk Palčík porazil dvojici Ocknecht-Prokeše, ale mohl i Odehnala, tomu nakonec podlehl v pátém setu. Bodem přispěl také Vlastimil Otáhal, který zdolal Ocknechta. Výsledná remíza byla nejspíš spravedlivá pro oba týmy.

Tovačov A - Kojetín A 9:9
Body: Pazdera st. 3,5, Palčík 2, Horák 2, Otáhal 1 - Odehnal 3,5, Zuzaňák 3, Prokeš 2,5, Ocknecht 0.

 

 

Áčko dvakrát remizovalo, s Němčicemi to byla jednoznačně ztráta

10. 3. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 19. + 20. kolo:
Áčko z důvodu sobotního konaného maškarního plesu, který od odpoledních hodin blokoval hernu, zápas s Čechovicemi předehrálo. Bohužel bez účasti Martina, kterého musel zastoupit Pavel Macháček. Samotný průběh zápasu resp. jeho výsledky byly jako na houpačce. Po devátém klání se však naši dostali do ztráty, prohrávali 3:6. Posléze však z posledních šesti střetnutí vytěžili pět výher, což v konečném zúčtování určilo remízu. Je jen škoda, že v závěru prohrál pětisetovou bitvu Pavel Macháček.

Zápas s Němčicemi se stihl odehrát dle termínu v nedělním dopoledni. Bohužel je nutné konstatovat, že naši hráči hráli špatně. Bez drajvu byl Zdeněk, nešlo to ani Martinovi a příliš spokojený nemohl být ani Milan. Nabízí se otázka - čím to? Jedinou světlou výjimkou byl Vlastík, který zahrál opravdu dobře a vybojoval tři resp. čtyři body (čtyřhra se Zdeňkem). Je však nutné ocenit odhodlání hostů, které táhla dvojice Michalů Paláska a Janíka. Výborně zahrál i talentovaný Martin Vlach, který se blýskl dvěma body. Ještěže našim vyšly v úvody ty čtyřhry.

Veřme, že tato slabá chvilka "áčkařů" byla v sezoně tou poslední!
 

Tovačov "A" - Čechovice "D" 9:9
Body: Palčík 3,5, Horák 3, Otáhal 2,5, Macháček 0.

Tovačov "A" - Němčice "A" 9:9
Body: Otáhal 3,5, Horák 2,5, Palčík 1,5, Ginter 1,5.

 

Žolík Ginter zachránil áčku body v Moravském Berouně a posléze i ve Šternberku

25. 2. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 17. + 18. kolo:
Áčko má za sebou dvoukolovou sérii venkovních zápasů a nutno říct, že velmi úspěšnou. Naši dokázali z těžkých duelů v Moravském Berouně a Šternberku vytěžit téměř maximum. V úvodním dopoledním duelu se Zdeněk a spol. výrazně zapotili na půdě Moravského Berounu.  Po vítězných čtyřhrách a prvních třech singlů se naši dostali do slibného vedení 0:5, ale posléze byly souboje vyrovnanější a domácí začali bodovat. Po desáté hře naši vedli 3:7, avšak soupeř předvedl direkt v podobě pěti výher v řadě a rázem byl na koni on - 8:7! Závěr však patřil našim. Zdeněk nejprve přehrál Chaloupku, následně Vlastík v pěti setech zlomil odpor Glücka a vítězný finiš dokonal nad Kusmičem výborně hrající Martin. Jeho až téměř neskutečná koncovka by se měla patentovat - 8:10!

Po obědě čekal tovačovské lídry neméně těžký duel ve Šternberku. Úvod znovu vyšel. Zdeněk s Vlastíkem přehráli O. Coufala s Kubánkem a Milan s Martinem porazili Vémolu s Černochem. Ve dvouhrách se už více dařilo domácím střelcům. Nadmíru se vedlo místní jedničce Coufalovi, který dokázal nečekaně přehrát všechny tovačovské hráče. Našim se dařilo lámat pětisetové boje ve svůj prospěch, což bylo tím klíčovým faktorem finálního úspěchu. Z pěti bitev ztratili jen jednu, když Vlastík prohrál s O. Coufalem. Dařilo se hlavně Milanovi, který ze čtyř duelů vytěžil tři body. Naopak se bohužel vůbec nevedlo Vlastíkovi, který všechny své dvouhry prohrál. Po dvou bodech si připsali Zdeněk s Martinem. A právě poslední jmenovaný alias dle Zdeňka "naše štístko" zachránil zisk důležitých bodů, když v závěrečném souboji přehrál Vémolu a zajistil tak našim velmi cennou remízu - 9:9!

Našim hráčům patří velká pochvala za další kvalitní a bojovný výkon. Áčko má před sebou poslední dvě kola, ve kterých si už může defitivně pojistit první místo v soutěži a de facto také postup do Krajské soutěže I. třídy. Držíme palce, ať to klapne!
 

TJ Moravský Beroun A - Tovačov A 8:10
Body: Horák 2,5, Palčík 2,5, Otáhal 2,5, Ginter 2,5.

Sokol Šterberk "B" - Tovačov A 9:9
Body: Horák 3,5, Palčík 2,5, Ginter 2,5, Otáhal 0,5.

 

Áčko si hravě poradilo i s Náklem a úspěšně zakončilo vítěznou sobotu

11. 2. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 16. kolo:
I druhý zápas dne naši "áčkaři" zvládli na jedničku. Na úspěšné čtyřhry navázali i úspěchy z dvouher. Po jedenáctém utkání bylo rozhodnuto! Po vydatném obědě naši hráli přesně to, co potřebovali. Zdeněk si bez ztráty setu poradil s Václavem Škrabalem, Milanem Kučerou i Vojtěchem Plachý. Jediným domácím hráčem, který mu výrazněji vzdoroval byl Jan Rogl. Tomu se proti naší jedničce podařilo vybojovat jeden set. Velmi dobře zahrál také Milan, jemuž se podařilo "čistě" přehrát Škrabala s Plachým a set povolil jen Roglovi a Kučerovi. Plný bodový počet měl i Vlastík. Martin sice prohrál dvě dvouhry, ale v celkovém kontextu to rozhodně nemohlo vadit. Áčko si tak připsalo vysoké vítězství 16:2 a potvrdilo svou vedoucí pozici v soutěži. Jen tak dál pánové!   

Sokol Náklo - Tovačov A 2:16
Body: Palčík 4,5, Horák 4,5, Otáhal 4,5, Ginter 2,5.

 

Áčko si poradilo s Přerovem i v odvetě, čtyřmi body přispěli Ginter s Palčíkem

11. 2. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 15. kolo:
Odvetná konfrontace s Přerovem byla jednou velkou neznámou. Prakticky se čekalo, koho domácí výběr proti našim nasadí. Ze základu nakonec nastoupil jen Miloš Háva a Pepa Zavřel, který nejprve po boku Davida Kubíka pokořil Zdeňka s Vlastíkem 3:2. Posléze si poradil s Milanem 3:0 a po boji udolal velmi dobře hrajícího Vlasíka 3:2. Naštěstí se už pak přesunul, možná i vlivem nepříznivého vývoje, do zápasu v divizní soutěži a svou pozici tak přenechal Oldřichu Berezovi. Zkušený matador naše borce potrápil. Martin vedl 2:0 na sety, ale posléze obě další sady ztratil a o svém triumfu rozhodl v koncovce pátého setu. Nadřel se i Zdeněk, který rovněž svého soka udolal až v páté rozhodující sadě. Našim se dařilo. Prohráli jen pět zápasů. Zbylé dva body domácích obstaral ač nejspíš se svojí hrou nespokojený, ale i tak velmi dobře hrající Miloš Háva, jenž nečekaně přehrál Milana a posléze po dramatické bitvě, musím zopakovat, výborně hrajícího Vlastíka. Jen škoda, že mu ty koncovky nevycházely. Tovačovští naplno bodovali přes talentovaného Daniela Uhlíře. Konečný výsledek byl přívětivý, ale možná pro Přerov krutý. Klíč k úspěchu bylo rovněž pět vyhraných "pětiseťáků". Zdeněk po úvodních čtyřhrách byl velmi zklamaný ze své hry, ale v celkovém výsledku musel být spokojený i on. Výborné vystoupení předvedl také Martin Ginter, který rovněž jako Zdeněk naplno bodoval. Gratulace k úspěchu!  

Přerov E - Tovačov A 5:13
Body: Ginter 4,5, Palčík 4, Horák 2,5, Otáhal 2.

 

Áčko zvládlo v koncovce druhý psychicky náročný duel proti Novému Světu!

28. 1. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 14. kolo:
Odpolední souboj s Novým Světem byl pro naše borce opět zkouškou vůle a psychické odolnosti. Hosté dorazili bez svého lídra Aleše Grmely st., ale toho prakticky bez výraznějších potíží zastoupil jeho dlouholetý parťák Roman Holiš. Ten proti našim hráčům potvrdil svůj vysoký herní status. Jediný, kdo mu dokázal sebrat alespoň set, byl Zdeněk Palčík. Nutno říct, že důležitým faktem zápasu pro jeho další vývoj byly obě vyhrané čtyřhry. Boje ve dvouhrách byly očekávaně vyrovnané. Naši prohráli však úvodní tři souboje. Vlastík nestačil na Holiše a Milan s Martinem Ginterem, který odpoledne v sestavě nahradil Honzu, prohráli pětisetová dramata s Kolískem resp. s Dohnálkem. Tovačovským se dařilo bodovat přes Grmelu ml., jehož dokázali pokořit všichni. To se nakonec ukázalo jako cesta k vítězství. Stejně jako proti Lutínu Zdeňkova družina zvládla zápasový finiš. Z posledních pěti duelů dokázala vyhrát hned čtyři, což rozhodlo o celkovém triumfu. Áčko důležitou výhrou potvrdilo první pozici v tabulce. Zároveň je zase o krok blíž vysněnému postupu. Cesta je ještě daleká, ale směr správný je. Jen tak dál! Skvěle!  

Tovačov A - Nový Svět A 10:8
Body: Palčík 2,5, Horák 2,5, Otáhal 2,5, Ginter 2,5.

 

Áčko famózním obratem zachránilo výhru nad Lutínem!

28. 1. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 13. kolo:
Třináctka málem přinesla áčku smůlu. Hosté dorazili bez své dvojky Jiřího Hampla, což zákonitě nahrávalo do karet našim. Úvodní čtyřhry ještě nic nastínit nemohly. Ve dvouhrách se ukázalo, že něco neklape podle původních předpokladů. Navíc se na Vlastíkově výkonu výrazně podepsala nemoc. Nebylo to ono. Lutín očekávaně táhl za úspěchem Radek Zbořil, kterému možná trošku nečekaně dobře sekundoval Miroslav Tlach. Zmíněný hráč dělal našim svou výbornou udržovací hrou velké problémy. Ztroskotali na něm kromě Vlastika také Zdeněk s Milanem, což už o něčem svědčilo. Jediný, na koho neměl, byl v pohodě hrající Honza, u kterého se opět potvrdilo, že s plným žaludkem hraje skvěle. Zápasy byly jako na houpačce, ale v polovině bitvy se vše zlomilo a najednou měl navrch nečekaně soupeř. Naši prohrávali 5:8! Nutno říct, že už to vypadalo bledě. Následně se však ukázala morální síla našeho týmu. Zdeněk zvrátil nepříznivý stav s Vladimírem Kollmannem. Mezitím dobře naladěný Honza smetl Tlacha a zvítězil i Vlastík, který v souboji s Petrem Vybíralem zúročil své letité zkušenosti - 8:8! Vše nasvědčovalo tomu, že by se áčko mohlo pokusit zabojovat o remízu. Nakonec to vyšlo ještě lépe. Zdeněk proti hostující jedničce předvedl, že se umí přepnout na ještě vyšší výkonnostní level a po skvělém výkonu zajistil svému mužstvu devátý bod. Pak se podpora přesunula už na Milana, kterému se proti dobře hrajícímu Kollmannovi zpočátku příliš nevedlo. Naštěstí se nejspíš během přestávek ve hře podíval, jak jeho spoluhráč poráží lídra hostů Zbořila a řekl si, že by měl taky vyhrát. Po sérii několika dobrých útoků to nakonec vyšlo. Milan zajistil pro áčko vítězství, se kterým se už prakticky po třináctém utkání ani moc nepočítalo. Skvělý finiš našich borců zaslouží uznání. Gratulujeme!  

Tovačov A - Lutín 10:8
Body: Palčík 3,5, Malec 3, Horák 2, Otáhal 1,5.

 

Áčko se v Kojetíně zapotilo, ale metu výhry splnilo

14. 1. 2012

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 12. kolo:
Jako poslední vstoupilo do zápasové zátěže nového roku áčko. Náš tým čekala prestižní bitva s Kojetínem. Samotná konfrontace nebyla procházkou růžovým sadem. Po čtyřhrách to bylo 1:1. Zdeněk s Vlastíkem sice porazili dvojici Tomáš Zítka - Jiří Ocknecht, ale Milan s Honzou po těžkém boji podlehli v pěti setech Jakubovi Odehnalovi s Lukášem Prokešem. Další pětisetový boj si Milan užil s Ocknechtem, naštěstí už s vítězným pocitem. Na výhru se nadřel i Zdeněk, který udolal střelce Prokeše. Důležitý triumf vybojoval Vlastík, kterému se podařilo porazit domácí jedničku Odehnala. Áčko vedlo 1:4. Následně však přišla slabší chvilka. Honza nestačil na Zítku. Milan podlehl v pátém setu velmi dobře hrajícímu Prokešovi a Zdeněk nenašel recept na Odehnala. Bylo vyrovnáno. Posléze se naštěstí karta obrátila. Vlastík přehrál Zítku. Honza si spravil chuť s Ocknechtem, Milan udolal Odehnala a Zdeněk pokořil Zítku - 4:8. Vlastík sice podlehl Ocknechtovi, ale triumfy Honzy (nad Prokešem), Milana (nad Zítkou) dokonali desátý vítězný bod. Pak se už střetnutí mohlo relativně v klidu dohrát. Zdeněk porazil 3:1 Ocknechta  a Honza 3:0 Odehnala. Poslední bodový zisk zařídil dnes nejlepší domácí hráč Prokeš výhrou nad Vlastíkem. Áčko se tedy dočkalo zasloužené výhry 12:6 a potvrdilo, že je aktuálně v soutěži týmem číslo jedna. Gratulujeme! 

Kojetín A - Tovačov A 6:12
Body: Palčík 3,5, Malec 3, Horák 3, Otáhal 2,5.

 

Bravo, áčko přehrálo i Buk a přezimuje na prvním místě tabulky!

10. 12. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 11. kolo:
Áčko si formu z prvního souboje dne přeneslo i na odpolední duel. Stejně jako proti Hranicím, tak i proti Buku dokonale vyšly obě čtyřhry. Dařilo se i ve dvouhrách. Leo Hrubý sice pokořil Milana Horáka, ale následná šňůra sedmi výher v řadě odsunula hosty na pomyslnou druhou kolej. Klíčový byl zejména triumf střelce Martina Gintera nad hostující jedničkou L. Hrubým. Ten si však na oplátku se štěstím poradil s Zdeňkem Palčíkem a pokořil také nerozehraného střídajícího Stanislava Mračka. Naši však zápas kontrolovali. Horák nakonec udolal Zavřela a následně přehrál Martina Koňaříka s Radkem Hrubým. Velmi dobře hrající Ginter prohrál po boji jen se Zavřelem. Své si splnil také Palčík, který v souboji zatáček porazil už unaveného Zavřela. Tovačovští borci potvrdili formu a svého soka přehráli v pohledném boji jasným poměrem 14:4. Jak řekl náš odborný pracovník Vojtěch Zona, jedno už je jisté, už nespadneme! Co dodat závěrem, áčko zasloužene vyhrálo a může se těšit, že po první polovině sezony je nejlepším týmem krajské soutěže, skupiny A! Gratulujeme, skvělá práce! 

Tovačov A - Buk B 14:4
Body: Otáhal 3,5 (3,5), Horák 3,5, Palčík 3,5, Ginter 3,5, *Mraček 0 (1) - Hrubý L. 3, Zavřel 1, Koňařík 0, Hrubý R. 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Áčko ve šlágru kola uštědřilo Hranicím výprask

10. 12. 2011

Krajská soutěž II. třídy, skupina A - 10. kolo:
Střetnutí Tovačova s Hranicemi bylo jednoznačným poutákem kola. Došlo na konfrontaci druhého týmu s prvním. Přímý souboj o vedoucí pozici v soutěži vyšel pro náš tým. O možném triumfu hodně napověděl už samotný vývoj. Po devátém zápase se naši dostali do vedení 8:1! Následně přišla "hluchá" pasáž se třemi porážkami 2:3. Velmi nešťastný byl výpadek Martina Gintra, který vedl ve čtvrtém setu, který mohl být finálním završením výhry, nad zkušeným Otto Klosem 9:2, a přesto ještě zápas ztratil! Souboje to byly vypjaté, na obou stranách padalo nemalé množství prasátek, naštěstí se o něco větším díl štěstí přiklonil na stranu Tovačova. K vidění byly pohledné výměny, činili se jak Zdeněk Palčík, tak i Milan Horák, Vlastimil Otáhal a v neposledné řadě také střelec Martin Ginter, který si pětisetová dramata vychutnal až do konce. Konečný výsledek zněl 13:5. Hosté si nejspíš zápas malovali v jiných barvách, ale dnes byli až ti druzí. Naši borci zaslouží velkou pochvalu za bojovný a povedený výkon. Jen tak dál! 

Tovačov A - Hranice B 13:5
Body: Palčík 3,5, Otáhal 3,5, Horák 3,5, Ginter 2,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »