Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Béčko staronovou premiéru v soutěži nezvládlo, s Dolním Újezdem prohrálo

21. 9. 2014

OS II. třídy - 1. kolo: Béčku staronová premiéra v okresu dva nevyšla. Z důvodu nedostupnosti naší herny se duel s Dolním Újezdem B odehrál na jeho půdě.  Po čtyřhrách to bylo nerozhodně. Následné dvouhry rozhodly. Z našich se nejlépe vedlo Mirkovi, který nestačil pouze na Viliše. Dobře zahrál i Pavel Polčák, jenž vyhrál dva zápasy. Jeho jmenovci Macháčkovi nepadaly klíčové balony a Marek měl zase smůlu v koncovkách. Suma sumárum výsledná prohra 11:7.

Sokol Dolní Újezd "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 11:7 (39:31)
Body: L. Viliš 3,5, V. Procházka 3, Šeda 2,5, Anděl 2 - Vojtašek 3, Polčák 2,5, Macháček 1,5, Smolka 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko konečně zabralo, v derby šťastně udolalo Buk

27. 10. 2013

OS I. třídy - 6. kolo: Konfrontace s Bukem je vžfy prestižní záležitostí. Hosté dorazili bez svého lídra Pepy Zavřela staršího, což bylo pro nás pozitivem. Zápas byl nesmírně vyrovnaný, o čemž svědčí i počet pětisetových duelů. Výsledek mohl skončit jakkoliv, ale nakonec desátý bod zamířil k nám. Díky! :)

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Buk "B" 10:8 (42:36)
Body: Macháček 2,5, Lexmann 2,5, Vojtašek 2,5, Pazdera ml. 2,5 - Koňařík 3, Hrabal 2, R. Hrubý 2, Tomek 1.

 

Béčko dostalo od Dolního Újezdu na frak

20. 10. 2013

OS I. třídy - 5. kolo: Střetnutí s Dolním Újezdem bylo asi vrcholem podzimu. Hosté jsou hlavním favoritem soutěže na postup, což také dosud svými výsledky potvrzují. Samotný souboj byl až na pár vyjímek jasnou záležitostí. Dobře zahrál Pavel, jenž porazil Halusku a Suchého. Bodoval i Mirek. Velmi dobrým výkonem se prezentoval Luboš, který smolně prohrál dva pětiseťáky s Vilišem a Haluskou. Jarek tentokrát nebyl pro soupeře výraznou překážkou, stůl mu byl během hry krátký.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Dolní Újezd "A" 5:13 (18:50)
Body: Macháček 2, Vojtašek 1 - T. Viliš 4,5, A. Dorňák 3,5, O. Suchý st. 3,5, Haluska 3,5.

 

Béčku v Hranicích znovu těsně utekly body

11. 10. 2013

OS I. třídy - 4. kolo: Smůla! Béčko mělo blízko k cennému úspěchu. Zápas se ale neodvíjel zrovna příznivě. Prohrávali jsme 5:1. Až ve druhé polovině jsme zabrali a sérii výher střetnutí pořádně zdramatizovali. Bohužel stejně jako proti Jezernici jsme nedokázali udělat ten poslední krok a vidina úspěchu se rozplynula. Všichni jsme si shodně připsali po dvou bodech. Domácí táhli za úspěchem Vítek, který prohrál jen s Lubošem a Ivan Jemelka, jehož pro mnohé překvapivě porazil Jarek. Celkově povedený výkon, ale bohužel bodově neoceněný.

Sigma Hranice "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 10:8 (38:31)
Body: I. Jemelka 3,5, Vítek 3,5, Němeček 2,5, Vitoul 0,5 - Macháček 2, Lexmann 2, Vojtašek 2, Pazdera ml. 2.

 

Béčko sahalo po úspěchu, nakonec s Jezernicí smolně padlo

6. 10. 2013

OS I. třídy - 3. kolo: Ani ve třetím utklání sezony se béčko úspěchu nedočkalo, byť tentokrát k němu mělo opravdu velmi blízko. Proti Jezernici tým podl kompaktní výkon a oravdu jen krůček chyběl k tomu, aby na konto přibyly třeba rovnou i 3 body. Střetnutí bylo opravdu zajímavé. Prohrávali jsme dokonce 3:7 a 4:9, přesto jsme ještě sahali po remíze. Série čtyř vyhraných zápasů nás vrátila do hry. Bohužel v klíčovém a de facto rozhodujícím zápase Pavel smolně prohrál v pěti setech s Jaroslavem Frankovičem a bylo po nadějích. Velká škoda. Mirek, Pavel a Luboš si připsali shodně po dvou bodech. Jednou bodoval i Jarek, který se zaskvěl výhrou nad hostujícím lídrem Michalem Králem.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Jezernice "B" 8:10 (32:39)
Body: Vojtašek 2,5, Lexmann 2,5, Macháček 2, Pazdera ml. 1 - J. Frankovič 4, M. Král 3,5, Kubáč 1,5, Bočan 1.

 

Béčko znovu prohrálo, tentokrát v Rakově

29. 9. 2013

OS I. třídy - 2. kolo: Ke druhému zápasu sezony vyrazilo béčko do Rakova. Domácí nastoupili v nejsilnější sestavě, což dávalo jasný signál, že zisk bodů bude těžký. Stalo se tak. Po čtyřhrách to bylo 1:1, ale postupně domácí potvrzovali post favoritů. Prohra byla dokonána, a to při stejném výsledku jako s Chropyní 12:6. V zápase se vedlo Mirkovi, který tři dvouhry vyhrál a navíc s Lubošem uspěli ve čtyřhře. Trošku za očekáváním zůstal Pavel, jenž vybojoval jen bod. Stejným ziskem se prezentoval i Jarek. K výhře neměl daleko ani Luboš, ale neměl v klíčových chvílích štěstí.

SK Rakov "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 12:6 (42:26)
Body: O. Frydrych 4, Jar. Ludka 3,5,  Jan Ludka 2,5, Zamazal 2 - Vojtašek 3,5, Macháček 1, Pazdera ml. 1, Lexmann 0,5.

 

Béčko v obměněné sestavě s Chropyní padlo

22. 9. 2013

OS I. třídy - 1. kolo: Béčko vstoupilo do sezony nově s Mirkem  v základu a Jarkem mladším, který byl povolán jako náhrada za Pavla Polčáka, jehož k zápasu nepustily pracovní povinnosti v zahraničí. Proti Chropyni se úspěch v podobě remízy rovnal zbožným přáním. V konfrontaci se ukázalo, že hosté jsou zkrátka lepší, byť samotný zápas byl poměrně vyrovnaný. Formu potvrdil Pavel Macháček, který prohrál pouze s Tesařem. Dvě výhry si připsal Mirek, kterého bezpochyby mrzely dva prohrané pětiseťáky se Zapletalem a Křižanem. Jeden bod zaznamenal také Jarek, jenž po slušném výkonu porazil Davida Nesvadbu. Jura bohužel zůstal nulový. Prohra 6:12 není fiaskem, ale při troše štěstí mohl být výsledek i o malinko příznivější.

TJ Sokol Tovačov "B" - TJ Chropyně B "B" 6:12 (29:42)
Body: Macháček 3, Vojtašek 2, Pazdera ml. 1 - Zapletal 3,5, Křižan 3,5, Tesař 3,5,  Nesvadba 1,5.

 

Béčko dostalo v Dřevohosticích příděl, doma to odnesla Čekyně

1. 2. 2013

Okresní soutěž I. třídy - 14. a 15. kolo:

Béčko zažilo dva zcela rozdílené zápasy. Zatímco na půdě Dřevohostic podlehlo 15:3, tak v páteční předehrávce soka z Čekyně dokázalo přehrát při stejném, ale už vítězném, skóre. V obou zápasech se dařilo Pavlu Polčákovi, který z osmni svých dvouher vyhrál rovných pět. O bod méně zaznamenal Mirek. Proti Čekyni se v dresu béčka představil Martin, který potvrdil post posily, i když z počátku se svou hrou nebyl příliš spokojený. Našim barvám pomohl čtyřmi vítěznými dvouhrami a po boku Mirka vybojoval i čtyřhru. B- tým zaznamenal pátou výhru sezony.

Dřevohostice A - Tovačov B 15:3
Body: Polčák 2, Vojtašek 1, Macháček a Frehar 0.

Tovačov B - Čekyně A 15:3
Body: Ginter 4,5, Macháček 3,5, Vojtašek 3,5, Polčák 3,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko v kompletní síle rozstřílelo Čekyni!

26. 10. 2012

Regionální přebor I. třídy - 4. kolo:

B-tým neponechal nic náhodě a na duel v Čekyni povolal to nejlepší, co aktuálně může. Vyplatilo se. Sice se nezadařilo ve čtyřhrách, ale dvouhry už patřily našim. Martin Ginter a Vlastík Otáhal byli stoprocentní. Jejich úspěšnost napodobil i Mira Vojtašek. Tomu se zadařilo hlavně v koncovkách, když v pěti setech zlomil odpor Libora Štengla, Karla Kvítka, nakonec i Ladislava Kundráta. Jedním bodem přispěl i Pavel Macháček, který po dvou zápasech přepustil pozici Pavlu Polčákovi. Béčko zaznamenalo druhé vítězství sezony a je na šesté příčce průběžné tabulky.

Čekyně A - Tovačov B 5:13
Body: Ginter 4, Otáhal 4, Vojtašek 4 (4), Macháček 1 (2,5), Polčák 0 (2,5), 

 

Béčko podlehlo doma Dřevohosticím

18. 10. 2012

Regionální přebor I. třídy - 3. kolo:

Zápas s Dřevohosticemi nebyl v konečném sumáři úspěšný. Spokojený mohl být snad jen Mira, který zaznamenal tři body. Našemu týmu nevyšly důležité koncovky, hned pět z nich nedokázal zužitkovat. Se dvěma body a úspěšnou čtyřhrou přispěl Pavel Polčák, Jiří Frehar zaznamenal body. Nevedlo se Pavlovi Macháčkovi, jenž ve dvouhrách bohužel vůbec nebodoval.

Tovačov B - Dřevohostice A 7:11
Body: Vojtašek 3, Polčák 2,5, Frehar 1, Macháček 0,5.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »