Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Famózní Palčík dovedl béčko k důležité výhře nad Miloticemi

2. 12. 2011

Regionální přebor I. třídy - 10. kolo:
V pátek naše béčko vyrazilo do Hustopečí k souboji proti Miloticím. V sestavě Tovačova se očekávaně objevil Zdeněk Palčík a to byl ten důležitý klíč k úspěchu. "Zdeno" potvrdil svou vysokou herní úroveň čtyřmi body a pomohl tak našemu týmu k cennému vítězství. Důležitým faktorem byly také obě vyhrané čtyřhry a dvoubodová norma dvojice Pavlů Polčáka s Macháčkem. Potřebným bodem přispěl také Jiří Frehar. Béčko vyhrálo druhý zápas v řadě a vylepšilo si tak jinak zápornou sezonní bilanci. Gratulujeme k úspěchu! 

Milotice A - Tovačov B 7:11
Body: Palčík 4,5, Macháček 2,5, Polčák 2,5, Frehar 1,5.

 

Béčko i díky čtyřbodovému Palčíkovi zdolalo druhý tým Hlinska

23. 11. 2011

Regionální přebor I. třídy - 9. kolo:
Naše béčko si připsalo druhou výhru v sezoně. Tovačovští v předehrávce 9. kola na domácí půdě pokořili b-tým Hlinska. Mužem zápasu byl Zdeněk Palčík, který se blýskl čtyřmi výhrami. Po dvou bodech si připsali Pavel Polčák a Mirek Vojtašek. Smolný den si vybral Pavel Macháček, jemuž se povedlo dovézt do vítězného konce jen jeden duel. Zbylé tři totiž prohrál v koncovkách pátých setů. Je to škoda. Naštěstí v celkovém sumáři byli úspěšnější naši hráči. Důležitým faktorem byly také obě vyhrané čtyřhry. Chtělo by to na úspěch navázat dalším.

Tovačov B - Hlinsko B 11:7
Body: Palčík 4,5, Vojtašek 2,5, Polčák 2,5, Macháček 1,5.

 

Béčko podlehlo na půdě Loučky

16. 11. 2011

Regionální přebor I. třídy - 8. kolo:
Podruhé v řadě ven a podruhé s prohrou. B-tým po výletu do Kojetína zavítal do Loučky. Zápas se odehrál ještě před termínem, což bylo pro obě strany vyhovující. Našim se podařilo vyhrát jednu ze čtyřher, konkrétně se z úspěchu radovala dvojice Jiří Frehar - Mirek Vojtašek. Je škoda, že ta poloviční úspěšnost se neprotáhla i do dvouher. Tovačovští dokázali vyhrát jen šest duelů, což v konečném sumáři nemohlo mít naději na úspěch. Na dvě výhry dosáhli již zmíněný Frehar, kterého doplnili Pavlové Polčák s Macháčkem. Bohužel se nedařilo Mirkovi Vojtaškovi. Béčko počtvrté za sebou podlehlo, což rozhodně není potěšujícím faktem. Tak snad se mu podaří uspět proti Hlinsku.

Loučka B - Tovačov B 11:7
Body: Frehar 2,5, Macháček 2, Polčák 2, Vojtašek 0,5.

 

Béčko padlo v Kojetíně, ale výsledek mohl být lepší

11. 11. 2011

Regionální přebor I. třídy - 7. kolo:
Béčko vyrazilo do Kojetína s několika změnami v sestavě. Po odmlce se za "B" tým představila dvojice Luboš Lexmann - Jarek Pazdera ml., kteří zaplnili místa absentujících kolegů. Bohužel v úvodu se nám vůbec nedařilo. Velmi dobře ale zahrál Pavel Macháček, který pokořil Vlastimila Orsága, Oldřicha Frühbauera a také Luďka Vrtěla. Skalpem domácí jedničky Orsága se mohl pyšnit Jiří Frehar. K úspěchům neměli daleko ani Luboš Lexmann a Jarek Pazdera. Oba podlehli v pěti setech Frühbauerovi. Luboš hrál vyrovnaně také s Jiřím Kilhofem. Jarkovi nevyšly dvě prodloužení v prvních setech s Orsághem a Vrtělem, což zákonitě mrzelo. Kojetín potvrdil roli favorita, je jen škoda, že jsme ho více nepotrápili.

Kojetín B - Tovačov B 14:4
Body: Macháček 3, Frehar 1, Lexmann 0, Pazdera ml. 0.

 

Palčík zářil, ale přesto to béčku nebylo proti Lipníku platné

8. 11. 2011

Regionální přebor I. třídy - 6. kolo:
Škoda. Náš B-tým neměl k úspěchu daleko, bohužel poslední krok udělat nedokázal. Tovačovští na domácí půdě podlehli v dohrávce šestého kola Lipníku "A" 8:10. Přitom úvod vypadal nadějně. Podařilo se vyhrát obě čtyřhry. Po šestém duelu naši vedli 4:2 a v závěru ještě 8:7, ale klíčový devátý bod se nepodařilo vybojovat. Blízko ke zmíněnému bodu měl Mirek Vojtašek, ale v koncovce pátého setu prohrál s Karlem Zábojem. V konečném výčtu tak čtyři body Zdeňka Palčíka zůstávají ve stínu prohry. Tak snad příště.

Tovačov B - Lipník A 8:10
Body: Palčík 4,5, Polčák 1,5 (2,5), Vojtašek 1, Frehar 0,5, Macháček 0,5 (2,5).

 

Béčko smolně padlo v Chropyni, v koncovkách prohrálo hned osm pětisetových zápasů!

30. 10. 2011

Regionální přebor I. třídy - 5. kolo:
Nehorázná smůla! Tak lze charakterizovat výsledek konfrontace našeho béčka s domácí Chropyní. Tovačovští příkladně bojovali o cenné body, ale nebylo jim přáno. Náš celek prohrál v koncovkách až nevídaný počet osmi zápasů! Kompletní instruktáž k tomuto faktu může podat Pavel Macháček, který takto ztratil hned tři duely. V pátém setu dvakrát neuspěli Pavel Polčák s Mirkem Vojtaškem. Kompletní výčet uzavírá prohra dvojice Palčík-Vojtašek ve čtyřhře. Při kompletním sumáři je zřejmé, že s trochou potřebného štěstí mohl B-tým pomýšlet na vítězství. Tak snad příště.

Chropyně B - Tovačov B 12:6
Body: Palčík 2, Macháček a Polčák oba po 1,5, Vojtašek 1.

 

Béčko slavilo první triumf sezony, čtyřmi body se zaskvěl Palčík

26. 10. 2011

Regionální přebor I. třídy - 4. kolo:
Konečně výhra! B-tým na čtvrtý pokus dokázal vybojovat důležité vítězství. Tovačovští na domácí půdě udolali v dohrávce Dřevohostice A 10:8. Velkou zásluhu na úspěchu má Zdeněk Palčík, který čtyřmi výhrami odčinil předchozí klopýtnutí v Hlinsku. Ve velmi dobrém světle se představila také dvoubodová dvojice Pavel Polčák - Mirek Vojtašek. Nelze však opomenout ani Pavla Macháčka, který přispěl bodem a vyhranou čtyřhrou. Tým si za podařený výkon zaslouží velkou pochvalu! Jen tak dál!

Tovačov B - Dřevohostice A 10:8
Body: Palčík 4, Polčák 2,5, Vojtašek 2 (4), Macháček 1,5, Frehar 0 (0,5).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko potřetí padlo, Polčák zastínil Palčíka

16. 10. 2011

Regionální přebor I. třídy - 3. kolo:
B-tým na svůj první úspěch v nové sezoně stále čeká. V neděli cestovalo mužstvo Pavla Polčáka na půdu silného Hlinska. K lepšímu výsledku měl pomoct Zdeněk Palčík. Posila z áčka asi neměla po velmi těžkém sobotním zápasovém vytížení potřebnou jiskru, což se zákonitě projevilo. I přes snahu Zdenek získal jen bod. Naopak se zadařilo Pavlu Polčákovi, který se blýskl hned dvěma výhrami. Bodoval také druhý z Pavlů Macháček. Bez vítězství z dvouhry zůstal naopak Jiří Frehar. V celkovém součtu naši hráči vytěžili i díky dvěma čtyřhrám celkem šest bodů. B-tým o úspěch bojoval, ale o výsledku rozhodla jednak kvalita protivníka a také výhoda soupeřova domácího prostředí. Hráči Hlinska si tak nejspíš svůj plán dne splnili. Přejeme našemu druhému týmu, ať se mu začne výrazněji dařit a získá už ta potřebná vítězství.

SDH Hlinsko A - Tovačov B 12:6
Body: Polčák 2,5, Palčík 1,5, Macháček 1,5, Frehar 0,5.

 

Béčko nestačilo na Dolní Újezd

9. 10. 2011

Regionální přebor I. třídy - 2. kolo:
Jako poslední v pořadí se z týmů Tovačova představil doma náš B-tým. Soupeřem mu bylo první mužstvo Dolního Újezdu. Favoritem byli bezesporu hosté, kteří se představili v obměněné sestavě a potvrdili očekávané. Našim však nečekaně dobře vyšel vstup, neboť vyhráli obě čtyřhry. Soupeř se však obratem vrátil do hry díky třem výhrám v řadě. První úspěch domácích barev ve dvouhrách zaznamenal Mirek Vojtašek, který udolal Romana Halusku. Následně se zaskvěl Pavel Macháček, který smetl Radka Dorňáka. Sérii výher mohl navýšit Pavel Polčák, ale pátý set s Tomášem Vilišem už vybojovat nedokázal. V souboji Mirků byl jednoznačně úspěšnější ten náš, který pokořil Kotlána ml. bez ztráty setu. Hostujícího hráče dokázal pokořit také Jiří Frehar, ale to bylo ze strany Tovačova téměř vše. Svůj úspěšný den završil třetí výhrou Mirek Vojtašek. Škoda, že Pavel Macháček nedokázal v pěti setech porazit Miroslava Kotlána ml., mohlo to být v závěru ještě zajímavější. Béčko svou kůži nedalo lacině, ale podruhé muselo soupeři přenechat všechny body. Snad příště.

Tovačov B - Dolní Újezd A - 7:11
Body: Vojtašek 3,5, Macháček 1,5, Frehar 1,5, Polčák 0,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko nedokázalo Hranice výrazněji potrápit

30. 9. 2011

Regionální přebor I. třídy - 1. kolo:
Jako první z našich oddílů zahájil sezonu B-tým. Tovačovští vyrazili do Hranic, kde se utkali se silným místním céčkem. Naši se snažili s favorizovaným celkem držet krok, ale ve finální fázi se potvrdila síla soupeře. Béčku se podařilo uhrát tři body. Vítězství dokázali vybojovat Pavlové Polčák s Macháčkem a Mirek Vojtašek. Jiří Frehar i přes bojovný výkon bodovat nedokázal.

Hranice C -  Tovačov B 15:3
Body: Polčák, Macháček a Vojtašek po 1, Frehar 0.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »