Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál T. Hanečky a F. Přecechtěla

Příspěvky

Memoriály: Turnaj dvojic vyhráli Dvořák se Zuzaňákem, v jednotlivcích triumfoval Daněk

18. 12. 2011

jednotlivci_min.jpgV sobotu 17. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, kterými jsme si připomněli dva dlouholeté hráče našeho oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo dvaačtyřicet hráčů, kteří své soky vyzvali v turnaji dvojic a také při následné bitvě jednotlivců. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Kroměříže dvojice Vít Dvořák s Jiřím Zuzaňákem. Ti ve finále porazili Zdeňka Daňka s Ivanem Hejduškem z Komořan.

 

Pozvánka: Memoriály Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla

6. 12. 2011

portret.jpgV sobotu 17. prosince 2011 se v prostorách tovačovské sportovní haly uskuteční  dva tradiční populární turnaje, které jsou nostalgickou vzpomínkou na úspěšné a dlouholeté členy místního oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla.

Čtrnáctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a desátého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči 1., 2., 3. třídy regionálního přeboru a pozvaní. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněna budou vždy první tři družstva a první tři jednotlivci. Propozice k turnaje - ZDE.

 

Memoriály: Turnaj dvojic si podmanili Chalupa se Zapletalem, v jednotlivcích byl nejlepší Bařina

20. 12. 2010

jednotlivci_b_2010_min.jpgV sobotu 18. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, které jsou nostalgickou vzpomínkou na dlouholeté a úspěšné členy místního oddílu. Memoriál Tomáše Hanečky (dvojice) ovládli Jakub Chalupa s Janem Zapletalem z Neředína, kterým se ve finále podařilo přehrát Pavla Koutného s Martinem Hrubým ze Sokolu Buk.

Finále jednotlivců (Memoriál Františka Přecechtěla) přineslo nervy drásající souboj plný unikátních výměn mezi Jiřím Bařinou a Jakubem Chalupou. Pětisetovou bitvu nakonec vyhrál prvně jmenovaný, který neuvěřitelnou sérií deseti bodů v řadě dokázal otočit nepříznivý stav 7:1 na konečných 7:11.

 

Pozvánka: 13. ročník Memoriálu T. Hanečky a 9. ročník Memoriálu F. Přecechtěla

6. 12. 2010

V sobotu 18. prosince se v prostorách tovačovské sportovní haly uskuteční  dva tradiční populární turnaje, jenž jsou nostalgickou vzpomínkou na úspěšné a dlouholeté členy místního oddílu. Třináctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a devátého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči 1., 2., 3. třídy regionálního přeboru, divize a pozvaní. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněny budou vždy první trojice nejúspěšnějších v daných turnajích. - 13._roč-2010-hráči.pdf

 

Turnaj vyhráli Šuba s Loukotou, mezi jednotlivci triumfoval Bluma

21. 12. 2009

ObrazekV sobotu 19. prosince 2009 se ve Sportovní hale v Tovačově uskutečnily dva tradiční turnaje, které jsou vzpomínkou na dlouholeté členy místního oddílu. Memoriál Tomáše Hanečky (dvojice) vyhráli Šuba s Loukotou z Hranic, kteří ve finále porazili smíšenou týmovou dvojici Venclů - Gorecki. Finále jednotlivců (Memoriál Františka Přecechtěla) bylo vyrovnaným soubojem dravého mládí mezi Blumou ml. a Králem. Po velkém boji se z triumfu radoval prvně jmenovaný.

 

Turnaj dvojic ovládli Šoc s Krudencem, v jednotlivcích zvítězil Coufal

6. 12. 2008

ObrazekV sobotu se na půdě Sokola Tovačov uskutečnily dva tradiční vzpomínkové turnaje. Memoriál Tomáše Hanečky (dvojice) vyhráli přerovští Milan Šoc s Martinem Krudencem, kteří porazili Pavla Koutného (Sokol Buk) se Zdeňkem Palčíkem (Sokol Tovačov). Finále jednotlivců přineslo nesmírně napínavý souboj mezi šternberským Igorem Coufalem a Filipem Králem, šťastnější byl nakonec prvně jmenovaný.
 

Pozvánka na domácí turnaje

24. 11. 2008

Dlouhoočekávané turnaje, jenž byly i součástí série eStránky Cup, se na letošní sezónu  osamostatnily. Memoriál Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla se uskuteční 6. prosince ve sportovní hale. Propozice k turnaji - zde-.

 

Memoriály T. Hanečky a F. Přecechtěla

18. 4. 2008

 

Šestý ročník Memoriálu F. Přecechtěla

26. 12. 2007

ObrazekPatnáctého prosince se společně s Memoriálem Tomáše Hanečky uskutečnil i vzpomínkový turnaj Františka Přecechtěla, dalšího dlouholetého hráče Tovačova. Pavouk turnaje nakonec nejlépe zvádl Bluma ml., který si ve finále poradil s týmovým kolegou Bařinou. Třetí příčku pak obsadil Coufal.
 

Desátý ročník Memoriálu T. Hanečky

26. 12. 2007

ObrazekV sobotu 15. prosince 2007 se uskutečnil 10. ročník Memoriálu Tomáše Hanečky (turnaj dvojic). Již podruhé byl součástí série turnajů eStránky Cup. Triumfovala přerovská dvojice Bařina-Valašík. Stříbrnou pozici obsadilo duo Piták-Zavřel a stupně vítězů doplnili hráči domácího celku Palčík s Malcem.