Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Konečně úspěch! Céčko zdolalo rezervu Hlinska

13. 10. 2014

OS II. třídy - 4. kolo: Po dvou smolně prohraných zápasech jsme chtěli konečně zvítězit, avšak i remízu s Hlinskem B bychom brali jako úspěch. Hosté dorazili bez dvou hráčů základní sestavy, což o něco zvýšilo naše šance na úspěch.

Po čtyřhrách to bylo 1:1, ale mohlo to být 2:0 nebo také 0:2. Obě se dohrávaly na pět setů. Luboš s Jurou poprvé v sezoně debl prohráli, o to spíše byla důležitější výhra Jarka s Honzou.

Dvouhry byly poměrně vyrovnané. Hlinsko, byť hrálo se dvěma hráči z céčka, bojovalo příkladně. Po úvodní sérii byl stav nerozhodný 3:3, uspěli jen Jarek s Jurou.

Ve druhé sérii jsme byli úspěšnější. Bodovali Luboš, Jarek i Honza, neuspěl jen Jura. Stav 6:4. Ve třetí sérii jsme se mohli výrazněji utrhnout ve vedení, ale smolné prohry Honzy s Jurou po pěti setech ještě drželi prapor nejistoty - stav 8:6.

Devátý bod zajistil Honza, Jura mohl podepsat výhru, ale znovu mu nevyšla koncovka, tentokrát s Mirkem Sýkorou. Zisk tří bodů pojistil výhrou Luboš a poslední duel zápasu vyhrál i Jarek nad Petrem Beránkem.

Zvítězili jsme, ale značně jsme se zapotili. V každém případě jsme mohli být spokojeni.  

TJ Sokol Tovačov "C" - SDH Hlinsko "B" 11:7 (44:26)
Body: Pazdera ml. 4,5, Lexmann 3, Malec 2,5, Frehar 1 - Sýkora 3,5, Beránek 2,5, R. Machač 1, A. Dorňák nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko nezvládlo koncovky v Loučce, a proto prohrálo

2. 10. 2014

OS II. třídy - 3. kolo: Výlet do Loučky byl velkou neznámou, ale také přáním pokusit se urvat remízu. Domácí však nastoupili v kompletním složení, což bylo samozřejmě komplikací. Slovy našeho patrona Vojtěcha Zony: "Dokud nepřijel Kuruc byla šance něco uhrát, ale jakmile se ukázal ve dveřích, tak to vypadalo špatně." Svým způsobem měl bohužel pravdu.

Po čtyřhrách to bylo 1:1, ale ve dvouhrách se už pozvolna začal lámal chleba. Domácí se mohli opřít o zkušeného Krále, který byť nehrál úplně dokonale, úspěšným byl. Ve svůj prospěch uhrát pětisetové bitvy s Jarkem, Lubošem i Honzou. Když tomu přidal tři body i materialista Bluma starší bylo zle. Přes Kuruce jsme rovněž moc bodů neposbírali. Jarek prohrál v koncovce pátého setu, což bylo asi rozhodující.

Celkově vzato domácí splnili roli favoritů. My jsme mohli jen litovat promarněných pěti pětisetových dvouher.

Sokol Loučka "B" - TJ Sokol Tovačov "C" 10:8 (35:35)
Body: P. Král 4,5, Bluma st. 3,5, M. Kuruc 2, I. Venclů a Sieklik nebodovali -  Malec 3, Lexmann 2,5, Frehar 1,5, Pazdera ml. 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Nervy drásající derby nakonec urvalo béčko

29. 9. 2014

OS II. třídy - 2. kolo: V pondělí nás čekal zápas podzimu, možná i roku, s naším béčkem. Dlouho očekávaná konfrontace slibovala bitvu, ve které si nikdo nic nedaruje a očekávání byla také splněna.

Úvod nám vyšel dokonale, urvali jsme pro sebe obě čtyřhry, s čímž jsme až tak nepočítali. O to spí nás mrzí to, že ve dvouhrách jsme moc úspěšní nebyli.

V první sérii Jura prohrál s Mirou. Honza hodně smolně s Pavlem, byť byl dokonce krůček od zisku celého zápasu. Jarek udolal v pětiseťáku bojovného Vildu, ale Luboš vzápětí padl s Markem - 3:3.

Ve druhé sérii to bylo o něco málo lepší. Honza sice prohrál s Mirkem, ale Jarek zdolal nečekaně 3:0 Pavla a Luboš urval bod po pětisetové bitvě s Vildou. Jura nezkrotil dobře hrajícího Marka - 5:5.

Ani ve třetí sérii jsme se nedokázali trhnout. Jarek byl sestřelen Mirkem. Luboš i Jura vyhráli, ale Honza zase smolně podlehl v pěti setech Markovi - 7:7.

Bylo jasné, že se rozhodne v poslední sérii dvouher. Ta byla bohužel pro nás katastrofální. Luboš, Jura i Honza prohráli a ani vydřené vítězství v pěti setech Jarka nad Markem nic neřešilo. Béčko bylo tedy v souboji titánů tím možná více šťastným. Snad příště.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Tovačov "B" 8:10 (30:39)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 2,5, Frehar 1,5, Malec 0,5 - Vojtašek 4, Smolka 3, Macháček 2, Vilém 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko vstoupilo do sezony správnou nohou, v Chropyni naplno bodovalo

21. 9. 2014

OS II. třídy - 1. kolo: V nevšední čas jsme vyrazili do Chropyně k prvnímu mistráku sezony. Cílem nemohlo být nic než vítězství, ale samozřejmě jsme zůstávali při zemi a nechtěli soupeře podcenit. Klíčem k budoucímu úspěchu byly vcelku dobře zvládnuté čtyřhry, po kterých jsme vedli 2:0. Následně Jura přehrál 3:0 Jaromíra Hanáka a stejným poměrem zvítězil i Jarek nad Jiřím Chrastinou. První bod ztratil vcelku smolně Honza, jež prohrál 0:3 s Miroslavem Gašpaříkem. Následně však Luboš zvládl pětisetovou bitvu s Romanem Konečným a vedli jsme tak 5:1.

Jura posléze bez ztráty setu zdolal i Chrastinu, který spoluhráčům oznámil, že odchází a nechal je tak ve třech. To samozřejmě vyvolalo velkou nevoli. Jarek pokořil 3:0 Gašpaříka, Honza Konečného a Luboš bojovného Hanáka. Vedli jsme 9:1.

Domácím zajistil druhý bod velmi dobře hrající Gašpařík, který zdolal v pětiseťáku Juru. Jarek následně nepochopitelně prohrál s Konečným, kdy mu to lítalo všude jinde než ne na stůl. Desátý bod zajistil až Honza výhrou nad Hanákem. Luboš měl při absenci Chrastiny volno. Stav 11:3.

Další bod zajistil Jura výhrou 3:0 nad Konečným. Vyhrál i Jarek nad Hanákem. Honza získal bod zdarma. V posledním zápase prohrál Luboš s Gašpaříkem.

Vstup do sezony jsme zvládli, nicméně stále je co zlepšovat. Na venkovní výhru budeme chtít navázat při bratrském souboji s naším béčkem.

TJ Chropyně "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 4:14 (16:45)
Body: Gašpařík 3, R. Konečný 1, Hanák 0, Chrastina 0 (2,5) - Frehar 3,5 /11:3/, Pazdera ml. 3,5 /10:3/, Malec 2,5 (3,5) /6:3/, Lexmann 2,5 (3,5) /6:5/+ 2x w.o. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko v generálce před sezonou porazilo v kvalitním duelu Osek

13. 9. 2014

Stejně jako loni jsme se dohodli s týmem Oseku nad Bečvou na přátelském utkání. To jsme absolvovali v páteční podvečer. Domácí, jež si letos díky postupu vybojovali účast v okresní soutěži III. třídy, se představili bez své hráčské jedničky Libora Boháče. Nicméně i tak potvrzovali svůj vysoký potenciál. Jura s Jarkem vyhráli čtyřhru doslova "po haluzi", Honzovi s Lubošem se vedlo lépe. Vedli jsme 2:0 a pokračovali dál.

Osečané bojovali o každý míček a bylo jasné, že nemůžeme hrát nikterak vlažně. Řada setů se dostala až do prodloužení a bylo to pak jen kdo s koho. Výborně se z domácích prezentoval v úderech jistý Tomáš Kužílek, který prohrál pouze s Honzou. Kvalitně hráli i jeho spoluhráči. Týmová dvojka Ondřej Boháč pakliže trefil topspin, tak bylo zle. Martinové Olivík s Rozkošným nevypustili jediný míček a nejednou nás potrápili.

Zápas jsme si prodloužili ještě o jednu sérii dvouher, když domácí nasadili pátého hráče Pavla Stejkala. Ve výsledku jsme nakonec zvítězili 14:4 resp. 18:4 a za náš tým můžu říct, že jsme si opravdu výborně zahráli a rozhodně se nedalo říct, že domácí jsou o moc horší než my.

Přátelskou družbu jsme zakončili v nedaleké hospůdce. Původně plánovaná chvíle se nakonec díky Jurovi, který se hodně kvalitně rozjel, musela prodloužit. Dokonce jsme se museli ještě do Oseku z Lýsek vracet. Domů jsme dorazili s úderem jedné hodiny ranní. Suma sumárum, stálo to za to!

. :) Zápis z utkání + přídavná utkání. 

TJ Sokol Osek "A" - TJ Sokol Tovačov C 4:14 (22:44) /4:18/ (24:56)

Body:  Kužílek 3, O. Boháč 1, Olivík, M. Rozkošný, Stejskal 0 - Malec 4,5 (+1), Lexmann 3,5 (+1), Pazdera ml. 3,5 (+1), Frehar 2,5 (+1).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko překvapilo výhrou v Dolním Újezdě

24. 10. 2013

OS II. třídy - 6. kolo: Netradičně ve čtvrtek jsme zavítali v rámci předehrávky na půdu Dolního Újezdu. Cíl byl neprohrát. V sestavě jsme mohli znovu využít Vildu Viléma, který se znovu představil ve velmi dobrém světle. S Jarkem vyhrál čtyřhru a navíc si připsal i tři skalpy během dvouher. Vyrovnaná konfrontace byla zajímavá. Výborně si vedl Jarek, který nejprve šťastně udolal ve třech dlouhých prodlouženích Kotlána staršího a posléze pokořil hrou nepříjemného Anděla. Zapotil se s nevyzpytatelným Šedou, se kterým prohrával 2:0, ale posléze šťastně duel otočil ve svůj prospěch. Stoprocentní úspěšnost finalizoval po vydřené výhře nad Mirkem Kotlánem mladším. Veledůležité dva body zaznamenal Jura. Nečekaně nulový zůstal Luboš, který si vybral kopec smůly. Naštěstí jsme duel zvládli do vítězného konce a připsali si třetí triumf sezony. :)

Sokol Dolní Újezd "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 8:10 (36:33)
Body: Kotlán ml. 2,5, Kotlán st. 2,5, Anděl 2, Šeda 1 - Pazdera ml. 4,5, Vilém 3,5, Frehar 2.

 

Céčko padlo Hranicích, série trvá

18. 10. 2013

OS II. třídy - 5. kolo: O tom, že to v Hranicích zkrátka nejde, jsme se přesvědčili i letos. Na půdě favorita jsme se chtěli pokusit ukončit dlouhodobou sérii neúspěchů, ale marně. Prohráli jsme pět pětiseťáků, a to bylo znát. Ve třech koncovkách selhal Jura, po jednom neuspěli Luboš a Jarek. Ondra se snažil, ale soupeři byli nad jeho síly.

Sigma Hranice "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 14:4 (46:25)
Body: Staviař 4,5, Březík 3,5, Paus 3,5, Šeděnka 2,5 - Lexmann 2, Pazdera ml. 2.

 

Céčko už Vilémem v sestavě přehrálo Hlinko

14. 10. 2013

OS II. třídy - 4. kolo: Poprvé v sezoně jsme mohli využít služeb naší posily z Brodku u Přerova Viléma Vilíéma. Nutno si říct, že si vedl více než dobře. Po boku s Jarkem vyhrál čtyřhru a v zápase přispěl dvěma výhrami k našemu celkovému triumfu. Dřeli jsme a snaha se opravdu vyplatila. Skvěle si vedl Luboš, který prohrál jen s Petrem Beránkem. Velmi dobře mu sekundoval také Jarek, jehož lauf uťal až Mika. Dvakrát uspěl také Jura a triumf byl dokonán. Byl to jednoznačně nejlepší dosavadní zápas céčka v sezoně. Jen tak dál!

TJ Sokol Tovačov "C" - SDH Hlinsko "B" 11:7 (39:35)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3, Vilém 2,5, Frehar 2 - Beránek 3,5, Mika 2,5, Sýkora 1, V. Zlámal st. 0,5.

 

Céčko dostalo výprask v Miloticích

4. 10. 2013

OS II. třídy - 3. kolo: Uspět v Miloticích se rovná zázraku. Navíc, když jedete ve třech. Na půdě jednoho z hlavních aspirantů na výhru v soutěži jsme vzdorovali, ale koncovky pro nás zůstaly zakleté. Prohráli jsme tři pětiseťáky, což se také na výsledku projevilo. Dvěma body se zaskvěl Luboš, zbylý si připsal Jarek. Jura zůstal nečekaně nulový.

Spartak Milotice "A" - TJ Sokol Tovačov "C" 15:3 (50:19)
Body: O. Dorazil 3,5, Z. Kuchař 3, Trčálek 2, Hadaš 1,5 + 5 x w.o. - Lexmann 2, Pazdera ml. 1.

 

Céčko doma remizovalo se Lhotou

30. 9. 2013

OS II. třídy - 2. kolo: Céčko se poprvé představilo v sezoně doma. Při bojových podmínkách se vzhledem k probíhající rekonstrukci muselo hrát na velkém sále. Paradoxně to pomohlo hlavně hostům, kteří nám dělali velké problémy. Tahali jsme se o každý set. Po vydřené výhře nad Petřvalským se přestalo dařit Jarkovi, naštěstí Jura a Luboš byli v průběhu stoprocentní, což nás drželo ve hře. Ondra bohužel zůstal bez bodu. Nakonec z toho byla remíza, vzhledem k průběhu asi zasloužená pro oba celky.

TJ Sokol Tovačov "C" - SDH Lhota "A" 9:9 (35:35)
Body: Frehar 4, Lexmann 3, Pazdera ml. 2 - J. Šandl 3,5, Říha 2,5, Sehnal 1,5, Petřvalský 1,5.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »